Σοκ: Υποχρέωναν 28χρονη έγκυο να εκδίδεται!

Έναν εφιάλτη άνευ προηγουμένου βίωσε τους τελευταίους τρεις μήνες μια 28χρονη Ρουμάνα στη χώρα μας, καθώς ένα ζευγάρι σωματέμπορων την υποχρέωνε να εκδίδεται ενώ ήταν έγκυος!

Η ιστορία αυτή ξεκινά τον Ιούνιο, όταν η γυναίκα έπεσε θύμα απάτης από δύο συμπατριώτες της, οι οποίοι την έπεισαν πως θα της βρουν δουλειά και θα τη βγάλουν από τη δεινή οικονομική της θέση, φτάνει να τους ακολουθήσει στη χώρα μας. Η 28χρονη γυναίκα, εγκαταστάθηκε αρχικά σε ποιμνιοστάσιο στην περιοχή της Λάρισας, όπου ένας -καταζητούμενος πλέον – συμπατριώτης της εργαζόταν σε επιχείρηση κτηνοτροφίας την κακοποιούσε σεξουαλικά.

Λίγες μέρες αργότερα, η κοπέλα, που σήμερα βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης, παρελήφθη από δύο άλλους συμπατριώτες της -έναν 31χρονο άντρα και μία 32χρονη γυναίκα – που τη μετέφεραν στο σπίτι τους, στα Τρίκαλα. Όμως εκεί η μοίρα της επεφύλασε ακόμα χειρότερη εξέλιξη, καθώς το ζευγάρι υποχρέωνε την αλλοδαπή κοπέλα να εργάζεται σε χωράφια, χωρίς ασφαλώς να την πληρώνουν και ασκώντας της ψυχολογική βία, την υποχρέωναν να εκδίδεται σε πελάτες. Συν τοις άλλοις, την κρατούσαν -όταν δεν… εργαζόταν – εγκλωβισμένη και κλειδαμπαρωμένη στο σπίτι για να μη δραπετεύσει.

Όλα τελείωσαν, χθες το μεσημέρι, όταν η 28χρονη προσποιήθηκε στον 31χρονο ότι η οικογένειά της την αναζητά. Υπό τον φόβο του εντοπισμού του, ο δράστης την επιβίβασε σε λεωφορείο των ΚΤΕΛ με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη, όπου, μόλις έφτασε, κατήγγειλε την εκμετάλλευσή της στην ΕΛ.ΑΣ. Με βάση τις πληροφορίες που έδωσε, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση που οδήγησε στη σύλληψη του αντρόγυνου, ενώ αναζητούνται και οι υπόλοιποι δράστες.

Στην παθούσα, γνωστοποιήθηκαν όλες οι περί προστασίας και παροχής βοήθειας διατάξεις και φιλοξενείται ήδη σε μονάδα Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα