ΣΟΚ! Τέλος η σεζόν για Μπράιαντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκ στους Λος Άντζελες Λέικερς! Ο Κόμπι Μπράιαντ τραυματίστηκε στη νίκη επί των Γουόριορς και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν!

Ο ηγέτης των Λέικερς υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις χάνει το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου, αλλά και τους πρώτους μήνες της επόμενης σεζόν!

Ο Μπράιαντ αποχώρησε από το παρκέ 3:06 πριν το τέλος της αναμέτρησης, αφού προηγουμένως είχε πέσει στο παρκέ στην προσπάθειά του να περάσει τον Μπαρνς. Ο Κόμπι ήξερε από την αρχή την σοβαρότητα του τραυματισμού

και οι γιατροί των Λέικερς επιβεβαίωσαν τους φόβους του. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως ο Μπράιαντ έχει υποστεί ρήξη χιαστών, αλλά αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα υποβληθεί σήμερα.

«Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ καν να περπατήσω. Προσπάθησα να πιέσω το πόδι μου, αλλά αισθάνομαι ότι δεν υπάρχει τίποτα εκεί. Έκανα μια κίνηση που έχω κάνει εκατομμύρια φορές στο παρελθόν και ο αχίλλειος απλά έσπασε. Είμαι τόσο κουρασμένος, τόσο απογοητευμένος, αηδισμένος. Δεν νιώθω τίποτα αυτή τη στιγμή. Είναι μακράν ο χειρότερος τραυματισμός στην διάρκεια της καριέρας μου. Δεν μπορώ να περπατήσω διάολε. Μιλάμε για ένα απαίσιο συναίσθημα», είπε δακρυσμένος ο άτυχος Κόμπι, που πρόσθεσε πως δεν υπάρχει περίπτωση να μην επανέλθει: «Με κοροϊδεύετε, έτσι δεν είναι; Έχω ήδη αρχίσει να ακούω τα σενάρια. Όχι, δεν θα το βάλω κάτω. Θα με ξαναδείτε μπροστά σας».

Keywords
Τυχαία Θέματα