Σοκ προκαλεί το βίντεο μέσα από το πλοίο στη Νότιο Κορέα την ώρα που βυθιζόταν (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκ προκαλεί το βίντεο που δημοσιοποιήθηκε λίγο πριν την βύθιση του πλοίου στην Νότια Κορέα. Το βίντεο τράβηξε ένας από τους επιβάτες που διασώθηκαν και παρουσίασε το BBC. Η δημοσιοποίηση προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, καθώς ώρα που το πλοίο χανόταν μέσα στα παγωμένα νερά, μέλη του πληρώματος έδιναν οδηγίες στους επιβάτες να παραμείνουν στους εσωτερικούς χώρους του πλοίου.

Οργισμένοι οι συγγενείς των αγνοουμένων

Την οργή των συγγενών των 287 περίπου αγνοουμένων, από το

ναυάγιο που συνέβη χθες ανοιχτά της Νότιας Κορέας προκάλεσε χθες το βράδυ η παύση, σύμφωνα με τους συγγενείς, των ερευνών. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να επιτεθούν στον πρωθυπουργό της χώρας ο οποίος επισκέφθηκε τον πρόχειρο καταυλισμό που έχει στηθεί στο λιμάνι κοντά στο ναυάγιο για να φιλοξενήσει διασωθέντες και συγγενείς αγνοουμένων.

Μάλιστα ο πρωθυπουργός δέχτηκε επίθεση από ένα πατέρα ενός παιδιού ο οποίος του πέταξε ένα μπουκάλι με νερό, αναφέροντας πως μαζί με άλλους γονείς νοίκιασαν μια βάρκα και πήγαν στο χώρο του ναυαγίου όπου διαπίστωσαν ότι οι έρευνες έχουν σταματήσει. Το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να σταματήσουν τη διαρροή πετρελαίου, ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως είναι ψέμα όσα μεταδίδονται ότι οι έρευνες για την διάσωση των αγνοουμένων συνεχίζονται.

Παρόλο που έχει περάσει ένα 24ωρο σχεδόν από το ναυάγιο δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία που το προκάλεσε. Επρόκειτο για ένα ferry boat το οποίο εκτελούσε ένα δρομολόγιο ρουτίνας. Σύμφωνα με μάρτυρες ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος και στη συνέχεια το πλοίο άρχισε να παίρνει κλίση. Να σημειωθεί πως οι περισσότεροι από αυτούς είναι μαθητές.

The post Σοκ προκαλεί το βίντεο μέσα από το πλοίο στη Νότιο Κορέα την ώρα που βυθιζόταν (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα