Σοκ: Ο ένας μετά τον άλλον ανοίγουν οι οίκοι ανοχής για κτηνοβάτες στη Γερμανία!

Μια σοκαριστική είδηση έρχεται από τη Γερμανία, όπου σε πολλές, κυρίως Ανατολικές, περιοχές της χώρας, ανοίγουν ο ένας μετά τον άλλον οι οίκοι ανοχής για κτηνοβάτες.

Το γεγονός αυτό είναι εφικτό χάρη σε ένα νόμο που καθιστά νόμιμη την κτηνοβασία, έχοντας ως μοναδικό περιορισμό τον μη τραυματισμό του ζώου!

Σύμφωνα με δήλωση της ακτιβίστριας για την προστασία των ζώων, Μαντελίν Μάρτεν, στην εφημερίδα «Frankfurter Rundschau», οι κτηνοβάτες επιδιώκουν να παρουσιάσουν το σεξ με ζώα ως «επιλογή τρόπου ζωής» και, μάλιστα, υπάρχουν ακόμα και «ερωτικοί ζωολογικοί κήποι»,

τους οποίους οι κτηνοβάτες μπορούν να επισκεφθούν και να κακοποιήσουν ζώα.

Στη συνέχεια, κάλεσε την κυβέρνηση να απαγορεύσει κατηγορηματικά την κτηνοβασία σε όλη τη χώρα.

Να σημειωθεί ότι τον περασμένο Νοέμβριο οι αρχές της Γερμανίας σχεδίαζαν να επαναφέρουν ένα παλιό νόμο που απαγορεύει το σεξ με ζώα, όμως σύμφωνα με τον πρόεδρο της Επιτροπής Γεωργίας, Hans-Michael Goldmann, η κυβέρνηση προσπάθησε να απαγορεύσει τη χρήση ζώου «για μεμονωμένες σεξουαλικές πράξεις και να θέσει εκτός νόμου τους ανθρώπους που λειτουργούν ως “μαστροποί” ζώων σε άλλους για σεξουαλική χρήση».

Εν τω μεταξύ, από την πλευρά τους οι κτηνοβάτες δημιούργησαν ομάδα, προκειμένου να εναντιωθούν σε οποιαδήποτε αλλαγή του νόμου και σύμφωνα με τον πρόεδρό τους Μίκαελ Κιόκ «οι απλές έννοιες της ηθικής δεν έχουν καμία δουλειά με το δίκαιο. Είμαστε μια μειονότητα που γινόμαστε στόχος διακρίσεων φανατικών εξαιτίας του σεξουαλικού μας προσανατολισμού. Είμαστε φυσιολογικοί. Έτσι γεννηθήκαμε», αναφέρουν επίσης σε ανακοίνωσή τους.

The post Σοκ: Ο ένας μετά τον άλλον ανοίγουν οι οίκοι ανοχής για κτηνοβάτες στη Γερμανία! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα