Σοκ: Γεννήθηκε μωρό αγνώστου φύλου

Δεν είναι ξεκάθαρο σε ποιο φύλο ανήκει το μωρό που γεννήθηκε στις 12 Απριλίου στο Αζερμπαϊτζάν, όπως αναφέρουν οι γιατροί. Το μωράκι γεννήθηκε 3.600 κιλά και έχει 50 εκατοστά ύψος και η μητέρα του, Bakhar Gurbanova, έχει ήδη αρχίσει να το θηλάζει, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει ακόμη εάν έχει γεννήσει αγόρι ή κορίτσι.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του υπερηχογραφήματος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, η γυναίκα θα γεννούσε αγόρι, όμως ο μαιευτήρας κατά τη διάρκεια του τοκετού πίστευε ότι η γυναίκα γεννάει ένα κοριτσάκι.

Συνεπώς το φύλο του παιδιού παρέμεινε

άγνωστο μετά τη γέννηση και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης δεν ανέφεραν λεπτομέρειες της ανωμαλίας του εμβρύου, ενώ οι γιατροί συνέστησαν στη γυναίκα να πάει το μωρό στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, το Μπακού.

Ένα εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο δήλωσε ο γενετιστής Seher Ismailova πως είναι η περίπτωση αυτή και εμφανίζεται μία φορά σε κάθε 2.000 νεογνά, λέγοντας: «Σε τέτοιες περιπτώσεις, η ανωμαλία αφαιρείται μέσω της χειρουργικής επέμβασης. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ωστόσο, φαίνεται να είναι πολύπλοκο δεδομένου ότι το φύλο του μωρού δεν έχει καθοριστεί».

Οι γιατροί ελπίζουν το φύλο του μωρού να αποκαλυφθεί μετά την ανάλυση των χρωμοσωμάτων του, ενώ αποδίδουν τη γενετική ανωμαλία στο γεγονός ότι η μητέρα έπαιρνε ορμονικά φάρμακα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά δεν αποκλείεται να οφείλεται και σε κληρονομικούς παράγοντες.

Πηγή: Infokids.gr

The post Σοκ: Γεννήθηκε μωρό αγνώστου φύλου appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα