Ν.Δ: Ο ΣΥΡΙΖΑ δηλητηριάζει τα εθνικά θέματα

Απαντήσεις σχετικά με τα περί συνεργασιών των κυβερνώντων κομμάτων με στελέχη της μουσουλμανικής μειονότητας έδωσε η Νέα Δημοκρατία στο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζοντας ως ανοησίες της Κουμουνδρούρου τις «δήθεν δηλώσεις του Πρωθυπουργού το 1989 στο Περιοδικό Εποπτεία» οι οποίες έχουν διαψευστεί, εδώ και δεκαετίες.

«Το δηλητηριώδες παιχνίδι του ΣΥΡΙΖΑ

με τα εθνικά θέματα πρέπει επιτέλους να τελειώνει. Οι ανοησίες του ΣΥΡΙΖΑ για δήθεν δηλώσεις του Πρωθυπουργού το 1989 στο Περιοδικό Εποπτεία έχουν διαψευστεί, εδώ και δεκαετίες, από το ίδιο το περιοδικό που τις δημοσίευσε, ως δικό τους λάθος. Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος και οδηγεί, πολλές φορές, σε αυτοεξευτελισμό. Ας το προσέξει αυτό ο κ. Τσίπρας…» τονίζει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Ανταπάντηση στην ανακοίνωση έσπευσε να δώσει η αξιωματική αντιπολίτευση η οποία αναφέρει πως: «Οι δικαιολογίες της ΝΔ για την καταγεγραμμένη άποψη του κ. Σαμαρά στο περιοδικό Εποπτεία (τεύχος 141, Ιανουάριος 1989) που μιλάει για “τουρκική μειονότητα στη Θράκη”, είναι αστείες, όπως επίσης είναι ένοχη η σιωπή της για τα στελέχη και τους υποψηφίους της στη Θράκη που δηλώνουν πίστη στο ακραίο εθνικιστικό μειονοτικό κόμμα. Τέρμα η υποκρισία. Οφείλουν να δοθούν απαντήσεις.Δεν μπορεί να παίζουν άλλο η ΝΔ και ο κ. Σαμαράς ακραία εθνικιστικά παιχνίδια».

The post Ν.Δ: Ο ΣΥΡΙΖΑ δηλητηριάζει τα εθνικά θέματα appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα