ΣΟΚ: McDonalds προς εργαζόμενους: Μην τρώτε αυτά που παρασκευάζετε!

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Η τεράστια αλυσίδα πρόχειρου φαγητού των McDonalds προτρέπει τους εργαζόμενους της να μην καταναλώνουν αυτά που παρασκευάζουν.

Μάλιστα η McResource δείχνει να ανησυχεί για την υγεία των εργαζομένων της , γι’ αυτό και προτείνει σε όλους να αποφεύγουν τέτοια γεύματα, καθώς είναι άκρως ανθυγιεινά.

Δεν έμεινε μόνο εκεί όμως διότι θέλοντας να τονίσει την τεράστια διαφορά και να μεταφέρει άμεσα το μήνυμα, ανέβασε στη σελίδα της μια φωτογραφία που απεικονίζει ένα κλασικό γεύμα

με μπέργκερ, πατάτες και κόκα – κόλα από τα McDonald΄s, αντικαθιστώντας το με ένα υγιεινό «πακέτο» που περιέχει σαλάτα, σάντουιτς και νερό.

Όπως αναφέρει η γραμμή βοήθειας McResource: «Το πρόχειρο φαγητό είναι γρήγορο, σε λογικές τιμές και άμεσα διαθέσιμο. Καθώς, λοιπόν, είναι προσιτό και οικονομικό για ένα φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα, περιέχει σε υψηλές τιμές αλάτι, ζάχαρη, κορεσμένα λιπαρά, συστατικά που μπορούν να επιβαρύνουν την υγεία του ανθρώπου και να τον οδηγήσουν στην παχυσαρκία» και συνεχίζει αναφέροντας: «Αλλά αν πάλι, δεν μπορείτε να αποφύγετε το fast food προτιμήστε να καταναλώσετε σαλάτες ,νερό και κάποιο σάντουιτς. Σε καμία περίπτωση τηγανητά».

Τέλος, υπογραμμίζει μεταξύ άλλων, ότι αυτό το είδος διατροφής θα πρέπει να αποφεύγεται από ανθρώπους που έχουν προβλήματα υγείας, όπως διαβήτη, πίεση και προβλήματα με την καρδιά, ενώ μιλώντας στο CNBC, ο εκπρόσωπος των McDonalds σχολίασε ότι «σε καμία περίπτωση η McResource δεν δίνει συμβουλές κατά του fast food».

The post ΣΟΚ: McDonalds προς εργαζόμενους: Μην τρώτε αυτά που παρασκευάζετε! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα