Σόιμπλε: Υπάρχουν πολλά ακόμα που πρέπει να γίνουν στην Ελλάδα

Η Ελλάδα έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο, ωστόσο, υπάρχουν ακόμα πολλά που πρέπει να γίνουν, διαμήνυσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε από το Νταβός της Ελβετίας.

Μιλώντας στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, ο Β. Σόιμπλε, τόνισε ότι η Ελλάδα

έχει σημειώσει πρόοδο που κανείς δεν περίμενε, «αλλά ακόμα πρέπει να γίνουν πολλά», ενώ πρόσθεσε ότι τα στοιχεία που έρχονται από τη χώρα, όπως τα στοιχεία για την τελευταία τουριστική περίοδο είναι ενθαρρυντικά.

Αναφερόμενος στο θέμα της μετανάστευσης, ο Γερμανός υπουργός σημείωσε ότι η Ελλάδα «θα χρειαστεί ευρωπαϊκή βοήθεια στην ενσωμάτωση των προσφύγων».

Αισιόδοξος εμφανίστηκε και για το μέλλον της Ευρώπης, υποστηρίζοντας ότι δεν αποτελεί πλέον την κύρια ανησυχία των αγορών.

Ιδιαίτερα θετικός εμφανίστηκε και για τη Γαλλία, λέγοντας ότι η χώρα θα παραμείνει ισχυρή και μαζί με την Γερμανία θα συνεχίσει να αναπτύσσει την Ευρώπη.

Μάλιστα, όπως υπογράμμισε ένας από τους λόγους που οι Ευρωπαίοι εταίροι ανακάμπτουν από την κρίση είναι η ανταγωνιστικότητα της Γερμανίας. «Η Γερμανία είναι η μηχανή ανάπτυξης της Ευρώπης», είπε χαρακτηριστικά…

The post Σόιμπλε: Υπάρχουν πολλά ακόμα που πρέπει να γίνουν στην Ελλάδα appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα