Ε. Βενιζέλος: Δριμεία επίθεση κατά ΔΗΜΑΡ και «58»

Επικριτικός κατά της ΔΗΜΑΡ και της κίνησης των «58» εμφανίστηκε σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Με αφορμή τις ζυμώσεις στην κεντροαριστερά ενόψει των ευρωεκλογών και τη συνάντηση του Φώτη Κουβέλη με τον Χάνες Σβόμποντα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

πέταξε το γάντι στις τάξεις της Κεντροαριστεράς.

Συγκεκριμένα όταν ρωτήθηκε για την εκτίμησή του σχετικά με τις διεργασίες στο χώρο της Κεντροαριστεράς είπε χαρακτηριστικά: «Λειτουργούν παρασιτικά προς το ΠΑΣΟΚ και κατ’ επέκταση στο Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό κόμμα.Έχουμε γίνει κουραστικοί να προτείνουμε κοινή κάθοδο στις ευρωεκλογές και τις επόμενες βουλευτικές εκλογές, στη ΔΗΜΑΡ και σε όλες τις υπόλοιπες κινήσεις, πρόσωπα και κόμματα».

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατηγόρησε τη Δημοκρατική Αριστερά πως «από τη στιγμή που αποχώρησε από το κυβερνητικό σχήμα, τηρεί επαμφοτερίζουσα στάση στην αντιπολίτευση», ενώ αναφερόμενος στο ποιος θα κατέβει στις ευρωεκλογές υπό την ομπρέλα των Ευρωσοσιαλιστών δήλωσε: «Χθες βράδυ ο Σβόμποντα μου ξεκαθάρισε ότι δε μπορεί να υπάρξει πολλαπλότητα και να είναι όλοι με όλους».

Συγχρόνως έστειλε μήνυμα προς τους «58»: «Δε μπορεί να υπάρξει δεύτερη εκδοχή του ΠΑΣΟΚ», είπε και συνέχισε: «η συζήτηση είναι αστεία και προσβλητική, αν σκεφτόμασταν όλοι το κόμμα και το πρόσωπό μας, η χώρα θα είχε πάει κατά διαόλου. Είναι αντιαισθητικό, άδικο και ανήθικο να κάνουν κάποιοι τον συμπαθή και τον καλό στις πλάτες του ΠΑΣΟΚ. Ήθος είναι να ορθώνει ανάστημα και να προπηλακίζεται για την προσπάθειά του να σώσει τη χώρα».

Κληθείς να απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με την ενδοκυβερνητική κόντρα που έχει ξεσπάσει μετά την εξαφάνιση Ξηρού, ο Ευάγγελος Βενιζέλος παρείχε πολιτική κάλυψη τόσο στον υπουργό Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου όσο και στον Δημόσιας Τάξης, Νίκο Δένδια.

The post Ε. Βενιζέλος: Δριμεία επίθεση κατά ΔΗΜΑΡ και «58» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα