Σήκω πάνω ρε μαλ*** Φάμπρι!

Απίστευτα και πρωτάκουστα σκηνικά διαδραματίστηκαν στη σημερινή (Τρίτη 12/2) προπόνηση του Παναθηναϊκού! Ενέργειες και διάλογοι που μόνο φιλικό κλίμα δε θυμίζουν και φυσικά δεν παραπέμπουν σε επαγγελματική ομάδα και επαγγελματίες παίκτες και τεχνικό επιτελείο…

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Φάμπρι άρχισε να κάνει δριμύτατες παρατηρήσεις στον Αντρέ Πίντο, κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού σε ιδιαίτερα έντονο ύφος και τόνο. Ο Πορτογάλος αμυντικός δέχθηκε τέτοια φραστική επίθεση από το Φάμπρι σε σημείο που ο Χοκίν Εσπάρθα πήρε το λόγο και είπε στον προπονητή του: “Μην του μιλάς έτσι.

Δεν φταίει αυτός. Δικό μου ήταν το λάθος“. Ωστόσο η παρέμβαση του Ισπανού, έκανε τον προπονητή να βγει ακόμα περισσότερο από τα… ρούχα του και άρχισε έξαλλος να φωνάζει στους δυο ποδοσφαιριστές και να τους μιλά με εκφράσεις που δεν μπορούμε να σας παραθέσουμε. Οι δυο παίκτες τον κοιτούσαν εμβρόντητοι!

Ο Νίκι Κάιπερ στο σημείο αυτό, πήγε να φύγει από την προπόνηση φωνάζοντας: ”Αυτός ο τύπος δεν είναι επαγγελματίας“. Από τη μεριά του ο Βιτόλο προσπαθούσε να ηρεμήσει τον Φάμπρι, ζητώντας του να σταματήσει να μιλάει άσχημα στους ποδοσφαιριστές.

Μετά απο στιγμές σιγής και αμηχανίας, ο Φάμπρι διέκοψε την προπόνηση και ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να μαζευτούν στο κέντρο. Αυτοί εμφανώς εκνευρισμένοι και ενοχλημένοι τον ακολούθησαν και τον είδαν ξαφνικά να γονατίζει στο χορτάρι και να τους λέει: “Σας ζητώ συγνώμη. Φωνάζω για το καλό της ομάδας. Δεν έχω πρόβλημα με κανένα σας“,

Αμέσως τότε, κάποιος από τους παίκτες φώναξε: “Σήκω πάνω ρε μαλ***!” με τον Χαμπίμπ Σο που ήταν εκτός εαυτού να τον συμπληρώνει λέγοντας: “Είναι η τελευταία φορά που το κάνεις αυτό. Αν συνεχίσεις έτσι, η ιστορία δεν θα έχει χάπι εντ. Δεν λέει κανείς μας να μην δίνεις οδηγίες ή να μην κάνεις παρατηρήσεις. Να μας φωνάζεις όταν πρέπει. Αλλά εσύ έχεις ξεπεράσει κάθε όριο. Φωνάζεις σε όλους και μιλάς με πολύ άσχημο τρόπο. Τι σου έκανε την Κυριακή ο Βιτόλο και του φώναζες αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα; Την προηγούμενη φορά ο Ζέκα σου είχε εξηγήσει ότι δεν μπορείς να το κάνεις αυτό γιατί όλοι μας είμαστε από την ένταση του αγώνα και εσύ το συνεχίζεις. Τι σου έκανε σήμερα ο Πίντο; Κανείς μας δεν πρόκειται να ανεχθεί τέτοια συμπεριφορά ξανά”

Με λίγα λόγια μια πολιτισμένη ατμόσφαιρα και μια χαρούμενη παρέα εκεί στην Παιανία…

Keywords
Τυχαία Θέματα