Σε σκάνδαλο πλαστών διαθηκών και αρπαγής περιουσιών, οικογένεια αστυνομικού!

Του Γιάννη Ντάσκα

Χρειαζόμαστε μια ακόμα Αστυνομία να φυλάει την… κανονική Αστυνομία; Η μήπως η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, πρέπει να γίνει Ανεξάρτητη Αστυνομία χωρίς καμία σχέση με την… κανονική ώστε να αστυνομεύει την Αστυνομία;

Δεν είναι άρθρο αυτό που αρχίσαμε να γράφουμε αλλά ρεπορτάζ πραγματικών γεγονότων, ένα από τα οποία σημειώνουμε δω και τα άλλα (τα πολλά) τα προαναγγέλλουμε για το Παρασκήνιο, το φύλλο του Σαββάτου.

Η Αστυνομία (οι ειδικές υπηρεσίες παρακολούθησης κλπ) έπιασαν στο Περιστέρι,

την οικογένεια Φωτιάδη, το νεώτερο μέλος της οποίας είναι αστυνομικός.

Την έστειλαν στον ανακριτή με βαρύτατες κακουργηματικές κατηγορίες, για κατασκευή πλαστών διαθηκών και αρπαγές περιουσιακών στοιχείων.

Η οικογένεια δρούσε -κατά την κατηγορία- οργανωμένα για χρόνια. Παρακολουθούσαν θανάτους πολιτών, μάθαιναν ποια σπίτια σφραγίζει η Αστυνομία γιατί δεν υπήρχαν διαθήκες και φανεροί κληρονόμοι και ύστερα… έμπαιναν στα σφραγισμένα σπίτια, μάζευαν τα πάντα από κοσμήματα, βιβλιάρια καταθέσεων και στοιχεία για τον τελευταίο θανόντα.

Άφηναν να περάσει καιρός και μετά με πλαστές διαθήκες εμφάνιζαν τους εαυτούς τους κληρονόμους και έπαιρναν περιουσίες.

Με τη μέθοδο αυτή, πήραν όχι ένα και δύο, αλλά 22 ακίνητα από την Κηφισιά μέχρι το Παλαιό Φάληρο!

Κατά την ανακοίνωση της Αστυνομίας είχαν μαζέψει πάνω από 1,2 εκατομμύρια ευρώ σε μετρητά και άλλα περιουσιακά στοιχεία.

Το εξοργιστικό είναι ότι ο αστυνομικός που συνελήφθη, είναι μόλις 22 ετών. Που σημαίνει ότι μπήκε στην Αστυνομία για να έχει καλύτερη κάλυψη η οικογένεια η οποία δρά-κατά την κατηγορία-χρόνια.

Δεν προεξοφλούμε την ενοχή κανενός. Όπως και στην αποκάλυψη για… δεκάδες αστυνομικούς που θα κάνουμε στο φύλλο του Σαββάτου. Αλλά παράγινε το κακό, καθώς κάθε μήνα σχεδόν ανακοινώνεται και η σύλληψη ενός αστυνομικού μπλεγμένου σε σοβαρά εγκλήματα .

Το πρόβλημα γίνεται σκάνδαλο με την έκνομη δραστηριότητα αστυνομικών στο πλάι του φασιστικού κόμματος. Οι έρευνες που γίνονται, θα έχουν πολλές εκπλήξεις για τον κρατικό μηχανισμό και μάλιστα για υψηλά κλιμάκια. Πολύ ψηλά…

Η αφροσύνη τους δεν είχε όρια καθώς πίστευαν ότι η Ελλάδα, χώρα δίπλα στο Ισραήλ και με στρατηγική συμμαχία με το Ισραήλ θα γίνει ο τόπος από τον οποίο θα ξεκινήσει νέος Χίτλερ και νέα προσπάθεια αφανισμού των Εβραίων που έχουν απομείνει μετά την φρικώδη σφαγή των 6 εκατομμυρίων από τους… κανονικούς Ναζί.

Keywords
Αναζητήσεις
zougla skandalo oikogeneia fwtiadi
Τυχαία Θέματα