Μίτσελ: «Κανένας δεν έχει εξασφαλισμένη τη θέση του στην ενδεκάδα»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, μίλησε στην NOVA για την εμφάνιση της ομάδας επί του Φωκικού, για την επιστροφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου και για συμπεράσματα που έβγαλε από τον αγώνα Κυπέλλου.

Οι παίκτες έδειξαν όρεξη και δημιουργικότητα στον αγώνα και στόχος του προπονητή είναι να νιώθουν όλοι άξιοι.

«Απ΄ την αρχή ο στόχος μας ήταν όλοι οι παίκτες

μας να νιώθουν άξιοι και χρήσιμοι για την ομάδα. Να προσπαθούν συνέχεια να κερδίζουν τις εντυπώσεις του προπονητή, να κερδίζουν τη θέση τους μέσα στον αγώνα. Μάλιστα, όταν συνδυάζουμε πολλά γκολ και νίκες, τότε όλα είναι τέλεια».

Όλοι οι παίκτες πρέπει να παλέψουν για μια θέση στην εντεκάδα και να δείξουν την δυναμική τους καθώς «κανένας δεν έχει εξασφαλισμένη τη θέση του στην ενδεκάδα».

Η επιστροφή του «αρχηγού» Αβράαμ Παπαδόπουλου είναι καθοριστικής σημασίας για την ομάδα.

«Είναι θεμελιώδης η ανάγκη να έχουμε τον Αβραάμ στα αποδυτήρια. Γιατί τα αποδυτήρια χρειάζονται την προσωπικότητα, αλλά και τον χαρακτήρα του. Θέλουμε να του δώσουμε ακριβώς το χρόνο συμμετοχής που χρειάζεται. Αυτό ήταν δύσκολο μέχρι στιγμής, γιατί ο ένας τραυματισμός μετά τον άλλον του δημιουργούσαν προβλήματα. Τώρα, όμως, πιστεύουμε ότι κάθε ημέρα νιώθει όλο και καλύτερα. Και σιγά – σιγά θα επανέλθει».

Άλλη μια «μορφή» των αποδυτηρίων, ο Αριέλ Ιμπαγάσα έδειξε την αξία του στον αγώνα της Τετάρτης.

«Ποδοσφαιριστές που έχουν κλάση και ποιότητα, δε χάνουν ποτέ την ευκαιρία να το δείξουν. Δε χάνεται αυτό ποτέ και δεν κρύβεται απ’ την ηλικία. Εκτός απ’ τη δική μου περίπτωση (γέλια.). Στην ηλικία που βρίσκεται ο Αριέλ δεν έχει πρόβλημα να δείξει την κλάση του. Και θα ψάχνουμε πάντα την ευκαιρία να του δίνουμε χρόνο συμμετοχής».

Keywords
Τυχαία Θέματα