Σατανιστικές τελετές σε εκκλησία στο Αγρίνιο

Ίχνη από φωτιά, «ματωμένα» αντικείμενα και συνθήματα γραμμένα στους τοίχους, σοκάρουν την κοινωνία του Αγρινίου.

Όλα τα προαναφερθείσα ίχνη που βρέθηκαν παραπέμπουν σε τελετές αφιερωμένες στο σατανά που γίνονταν μέσα σε εγκαταλελειμμένη εκκλησία στο κέντρο του Αγρινίου.

Όπως αναφέρθηκε στο www.agriniopress.gr, και σύμφωνα με τον πατέρα Καντάνη, εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Αγρινίου έχουν καταγραφεί και αλλά τέτοια κρούσματα σατανισμού στο παρελθόν και στο κέντρου του Αγρινίου αλλά και σε κοντινές περιοχές.

Συνήθως οι «επισκέψεις» βεβήλωσης γίνονται κατά κύριο μέρος

τις νυχτερινές ώρες και λαμβάνουν χώρα σε ιερούς Ναούς αλλά και υπαίθριους αρχαιολογικούς χώρους.

Η έξαρση που παρατηρείται δεν είναι τυχαία καθώς οι τελετές συνδέονται άμεσα με την εποχή της άνοιξης και την εαρινή ισημερία η οποία ημερολογιακά έχει ιδιαίτερο συμβολισμό για τις συγκεκριμένες ομάδες.

Επιπροσθέτως ο πατέρας Κατάνης παραδέχεται ότι: «η αγάπη για το έθνος δεν μπορεί να δρα ως αφορμή για την ένταξη σε τέτοιου είδους ομάδες, τις οποίες η εκκλησία τις καταδικάζει ανεξαιρέτως αφού τις θεωρεί καταστρεπτικές για τον άνθρωπο αλλά και επικίνδυνες για την κοινωνία». Όσον δε αφορά στο ποινικό κομμάτι τέτοιων υποθέσεων, όπως μας ενημερώνει, υπάρχει κενό του νόμου και πέρα από την πρόκληση του θρησκευτικού συναισθήματος, η αστυνομία δεν μπορεί να παρέμβει παρά μόνο αν τελεστή κάποιου είδους παράνομη πράξη.

Αυτού του είδους οι «δράσεις» αναμένεται ότι θα κορυφωθούν μέσα στους επόμενους μήνες καθώς σύμφωνα με το «σατανιστικόημερολόγιο» υπάρχουν αρκετές ημερομηνίες με ιδιαίτερη σημασία, όπως είναι η 1η Μαΐου και το Θερινό Ηλιοστάσιο της 21ης Ιουνίου.

Δείτε φωτογραφίες από τον χώρο της εκκλησίας

The post Σατανιστικές τελετές σε εκκλησία στο Αγρίνιο appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα