Σαμαράς: Ψήφος εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία οι επενδύσεις που προγραμματίζει ο ΟΤΕ

Συνάντηση με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΤΕ, Μιχάλη Τσαμάζ είχε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός.

Ο Αντώνης Σαμαράς ενημερώθηκε για την πορεία και τον μετασχηματισμό του ΟΤΕ, καθώς και για τις εξελίξεις στον τομέα των τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα.

Ειδική αναφορά
έγινε στα μελλοντικά επενδυτικά σχέδια του ΟΤΕ, ύψους 1,2 δισ. ευρώ και στη συμβολή του στην ανάπτυξη των τηλεπικοινωνιακών υποδομών της χώρας.

Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε τα νέα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα και τις υποδομές ως παρακαταθήκη για το μέλλον και εγγύηση εισόδου της χώρας στη νέα ψηφιακή εποχή, καθώς, όπως τόνισε, στηρίζουν τον εκσυγχρονισμό των ελληνικών επιχειρήσεων, την αύξηση της παραγωγικότητας και εξωστρέφειας, τη δημιουργία θέσεων εργασίας. Ο Αν. Σαμαράς στάθηκε ιδιαίτερα στις επενδύσεις που προγραμματίζει ο ΟΤΕ για τα επόμενα 4 χρόνια στην Ελλάδα, καθώς, όπως είπε, αποτελούν ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία και επιβεβαιώνουν ότι η πολυπόθητη ανάπτυξη θα έρθει μέσα από τις επενδύσεις.

«Η επιτυχημένη πορεία του ΟΤΕ επιβεβαιώνει την ορθότητα της στρατηγικής των αποκρατικοποιήσεων, αποτελώντας κορυφαίο παράδειγμα ενός πρώην κρατικού μονοπωλίου που μέσα σε λίγα χρόνια έχει μετασχηματιστεί πλήρως σε μια υγιή, ανταγωνιστική εταιρεία, προς όφελος όλων των πολιτών της χώρας μας», δήλωσε ο πρωθυπουργός.

Keywords
Τυχαία Θέματα