Σε δύο «στρατόπεδα» η Βαλένθια!

Σε δύο «στρατόπεδα» έχει χωριστεί η ομάδα της Βαλένθια με αφορμή το «θερμό επεισόδιο» ανάμεσα στον προπονητή της ομάδας (Μίροσλαβ Τζούκιτς) και τον ποδοσφαιριστή (Αντίλ Ραμό).

Ο Γάλλος μπακ είχε έντονο διάλογο με τον προπονητή του καθώς πιστεύει πως τον «μεταχειρίζεται» άδικα.

Μέχρι στιγμής ο Τζούκιτς να δεν έχει πάρει θέση για το θέμα (δημόσια), ωστόσο, ο αμυντικός των «νυχτερίδων» μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό στην Ισπανία τόνισε πως ο προπονητής του δεν του μιλάει ξεκάθαρα και πως έχει ενημερώσει τον μάνατζερ του για την κατάσταση που επικρατεί.

Όπως όλα

δείχνουν το «γυαλί» στις σχέσεις των δύο ανδρών έχει ραγίσει και πλέον ο ποδοσφαιριστής αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ή φόρμουλα κοινής συνύπαρξης με τον Τζούκιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό:

«Ο προπονητής μου δεν μου μιλάει πρόσωπο με πρόσωπο. Ενώ το καλοκαίρι, που είχα προτάσεις από άλλες ομάδες, μου είχε πει πως είμαι από τους καλύτερους αμυντικούς και κάθε προπονητής θα ήθελε να με έχει στη διάθεσή του, τώρα δείχνει διαφορετικά πράγματα.

Σημασία έχει ότι ο προπονητής είναι το αφεντικό και στο τέλος θα φανεί ποιος έχει δίκιο ή άδικο. Εγώ από τη μεριά μου έχω ενημερώσει τον μάνατζερ μου, που γνωρίζει πως τα πράγματα για εμένα εδώ δεν πηγαίνουν καλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα