Σαμαράς: Εάν εφαρμοσθούν τα συμφωνηθέντα μέτρα δεν θα ληφθούν νέα

Πως δεν θα ληφθούν πρόσθετα επώδυνα μέτρα, εφόσον εφαρμοσθούν όσα έχουν συμφωνηθεί, διαβεβαίωσε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα “Παραπολιτικά”.

Επίσης ο Αντώνης Σαμαράς τονίζει πως στόχος της στρατηγικής του είναι να υπάρξει σταδιακή ανακούφιση των ασθενέστερων ενώ μισθωτοί και συνταξιούχοι με ατομικό εισόδημα μέχρι 23.000 ευρώ, έχουν κέρδος και δεν χάνουν.

Ταυτόχρονα,

ο πρωθυπουργός, δεσμεύεται στον πόλεμο κατά της φοροδιαφυγής καθώς και μείωση του ΦΠΑ, αρχής γενομένης από τον τομέα εστίασης.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του επισήμανε πως η χώρα είναι πλέον «θωρακισμένη, ακόμη κι αν προκύψει πανευρωπαϊκή ύφεση» και απαντά θετικά στο εάν θα πρέπει να περιμένουμε επενδύσεις εντός του 2013

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός απορρίπτει το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ή ανασχηματισμού λέγοντας «όχι» και σε αλλαγή του εκλογικού νόμου-αίτημα που έχει διατυπωθεί ακόμη και από τα κόμματα της συγκυβέρνησης.

Σε ερώτηση για τη Χρυσή Αυγή απαντά ότι «μόλις αρχίσει να σταθεροποιείται η οικονομία και να αποκαθίσταται η αίσθηση ελπίδας, θα υποχωρήσουν και οι ακρότητες και τα άκρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα