Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής

Κριός Δώστε περισσότερη σημασία στην υγεία σας, Κριοί, γιατί δεν είναι τόσο δεδομένη, όσο τη θεωρείτε. Ένα κοντινό πρόσωπο σας ζητάει να υπερβείτε τα δεδομένα σας για χάρη του, αλλά κανείς δεν μπορεί να σας εγγυηθεί πως μια τέτοια κίνηση θα αξίζει τον κόπο. Ομαλά τα πράγματα στα επαγγελματικά και τα ερωτικά σας.

Ταύρος Προσπαθήστε να ξεφύγετε λίγο από το δίχτυ ασφαλείας που έχετε πλέξει γύρω σας Ταύροι. Δε λέω, είναι χρήσιμο να υπάρχει, αλλά πόσο ακόμα θα αντέξετε μια βαρετή καθημερινότητα χωρίς κανένα ρίσκο; Ευτυχώς ο Δίας σας απαλλάσσει από το στρες που σας είχε καταλάβει τις προηγούμενες

μέρες και η τωρινή σας ηρεμία σας δείχνει το σωστό δρόμο. Δίδυμος Μην περιμένετε τα πάντα από τους άλλους.

Δίδυμοι. Οι σχέσεις είναι αμφίδρομες και κανείς δεν έχει την υποχρέωση να σας πάρει από το χέρι, αν δεν του δώσετε κάποιο σημάδι ότι το θέλετε. Επαναπροσδιορίστε τους στόχους σας. Νεφελώδες το επαγγελματικό τοπίο- τώρα περισσότερο από ποτέ χρειάζεστε τη βοήθεια κάποιου εμπειρότερου.

Καρκίνος Ο ρομαντισμός και η δημιουργικότητά σας είναι οι δυο βασικοί παράγοντες που θα σας οδηγήσουν στην ερωτική επιτυχία, Καρκίνοι. Μη μένετε στα ίδια και στα ίδια, ακόμη κι αν εσείς είστε ικανοποιημένοι μ’ αυτά. Ο άλλος μπορεί να μην είναι. Εντάσεις σήμερα με Ζυγούς και Τοξότες. Μην ισχυριστείτε κάτι για το οποίο δεν μπορείτε να αναλάβετε την ευθύνη.

Λέων Τα παιδιά και γενικότερα τα άτομα μικρότερης ηλικίας θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας σήμερα. Αφήστε τα να σας υπενθυμίσουν μερικά συναισθήματα που ενδεχομένως έχετε ξεχάσει. Μην αφήσετε τίποτα να πέσει κάτω σε ό, τι αφορά τα ερωτικά σας. Και η παραμικρή κουβέντα, όπως κι αν ειπώθηκε, έχει τη σημασία της.

Παρθένος Η Σελήνη σας ρίχνει με τα μούτρα στη δουλειά σήμερα και η αφοσίωση που θα επιδείξετε, αναμένεται να κλείσει πολλά κακόβουλα στόματα. Μην παραμελήσετε όμως τον ερωτικό τομέα τώρα που κάτι μεγάλο πάει να γεννηθεί. Ένας καυγάς με κάποιο φίλο σημαίνει περισσότερα απ’ όσα υποψιάζεστε. Μην τον αφήσετε να περάσει στο ντούκου.

Ζυγός Αρκετά επιτρέψατε σε μερικούς να νομίζουν πως σας ξεγελάνε και πως έχουν το πάνω χέρι. Ήρθε η ώρα να δείξετε ποιος υπερτερεί στην πραγματικότητα, γιατί μάλλον οι ισορροπίες στις σχέσεις σας έχουν χαθεί εντελώς. Ένα οικογενειακό ζήτημα που ανακύπτει θα σας προκαλέσει εκνευρισμό, αλλά πρέπει να το διαχειριστείτε με ψυχραιμία.

Σκορπιός Δεν είναι ανάγκη να βγείτε απ’ το σπίτι σήμερα, Σκορπιοί. Αυτό που χρειάζεστε δεν βρίσκεται μακριά και καλύτερα να σταματήσετε να ψάχνεστε από δω κι από κει, αν θέλετε να το εντοπίσετε σύντομα. Ο Άρης πυροδοτεί το ήδη τεταμένο κλίμα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, δίνοντας ποικίλες αφορμές για ξεσπάσματα.

Τοξότης Η επιτυχία σας στα ερωτικά είναι κυρίως θέμα επικοινωνίας. Μην υποτιμάτε την ικανότητά σας να συνεννοηθείτε αποτελεσματικά, ούτε βέβαια και την επιθυμία των άλλων να αποκτήσουν πρόσβαση στα συναισθήματά σας. Ανοιχτείτε περισσότερο σε όσους σας το ζητάνε. Περίεργο το κλίμα στα επαγγελματικά σας- ίσως πρέπει να κατεβάσετε τους τόνους.

Αιγόκερως Μια προσωπική πρόκληση έχει τη δύναμη να σας εκτοξεύσει σε νέα επίπεδα, τόσο από ψυχολογικής, όσο και από επαγγελματικής άποψης. Μην απορρίπτετε ενδιαφέρουσες προτάσεις από φόβο μήπως τα θαλασσώσετε, Αιγόκεροι. Έχετε περισσότερες δυνάμεις απ’ ό, τι νομίζετε. Αφιερώστε τον όποιο ελεύθερο χρόνο σας στον σύντροφό σας. Μην ξεχνάτε ότι κι αυτός έχει ανάγκες.

Υδροχόος Ο Ερμής σας γυρνάει σε μια συναισθηματική κατάσταση που νομίζατε ότι είχε περάσει ανεπιστρεπτί. Κλείστε τους παλιούς λογαριασμούς, Υδροχόοι, οι εκκρεμότητες δεν βοήθησαν ποτέ κανέναν. Ο νέος φίλος που σας παρουσιάστηκε μόλις είναι πιο περίπλοκος απ’ ό, τι αφήνει να φανεί. Μην τον εμπιστευτείτε πλήρως- έχει πολλά να σας αποδείξει. Ιχθύς Το ακαδημαϊκό σας υπόβαθρο αποδεικνύει τώρα την πρακτική του αξία,

Ιχθείς. Ένας μεγάλος κόπος ανταμείβεται και μια ολοκαίνουργια προοπτική αρχίζει να ξεδιπλώνεται μπροστά σας. Αισιοδοξία στα ερωτικά. Ένα φλερτ που δεν σας γέμιζε το μάτι προηγουμένως, αποκτά τώρα μεγαλύτερες διαστάσεις και σας κεντρίζει το ενδιαφέρον. Μην προτρέξετε όμως, για κανένα λόγο.

Keywords
Τυχαία Θέματα