Ρεπούση: «Προτιμώ να βρίσκομαι στην κεντρική πολιτική σκηνή» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Στους λόγους για τους οποίους δεν θα είναι υποψήφια δήμαρχος Πειραιά, αν και της προτάθηκε, αναφέρθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση, η οποία τόνισε πως θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Η κ. Ρεπούση μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΒήμαFM ανέφερε πως υπήρχε προβληματισμός στο κόμμα σχετικά με το κατά πόσο πρέπει να ακολουθήσει την πεπατημένη διεκδικώντας το

δήμο άλλος ένας βουλευτής. Ωστόσο δεν δίστασε να αναφέρει πως με δική της επιλογή αποφάσισε η ΔΗΜΑΡ να στηρίξει ένα νέο αυτοδιοικητικό σχήμα το οποίο είναι στα σκαριά με νέους ανθρώπους που έχει και αυτοδιοικητική προοπτική.

Αρκετά επικριτική εμφανίστηκε στην συνέντευξή της σχετικά με τις επιλογές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ για την διεκδίκηση του δήμου Πειραιά, αναφέροντας πως η επιστράτευση κομματικών προσώπων πρώτης γραμμής είναι μια από τις κακοδαιμονίες της αυτοδιοίκησης. Παράλληλα εμφανίστηκε άκρως θετική στο ενδεχόμενο να αναλάβει την Προεδρία της Δημοκρατίας ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης.

Ηχητικό συνέντευξης

The post Ρεπούση: «Προτιμώ να βρίσκομαι στην κεντρική πολιτική σκηνή» (ΗΧΗΤΙΚΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα