Ρέμος και Θεοδωρίδου 20 χρόνια πριν (ΦΩΤΟ)

H Νατάσα Θεοδωρίδου (ναι η μελαχρινή γυναίκα ) πριν ξεκινήσει τη καριέρα τις στις αθηναϊκές πίστες, εμφανιζόταν σε νυχτερινά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης. Έχοντας πια εγκαταλείψει την ιδέα να εξασκήσει το επάγγελμα της δημοσιογράφου, έστρεψε αποκλειστικά τη προσοχή της στη μουσική .

Στα μαγαζιά που τραγουδούσε επέλεγε στο ρεπερτόριό της κυρίως λαϊκά κομμάτια να ερμηνεύσει. Όμως δεν ήταν μόνη- στο πλευρό της είχε και τον Αντώνη Ρέμο (το παιδί με το πέτσινο)… Την ίδια περίοδο η Νατάσα Θεοδωρίδου

έκανε και ραδιοφωνική εκπομπή στο ραδιοτηλεοπτικό σταθμό SCAN που βρισκόταν πάνω από το Σκορπιό.

Ο Αντώνης Ρέμος αν και γεννήθηκε στο Ντύσελντορφ της Γερμανίας και έμεινε εκεί μέχρι τα 10 του χρόνια, από το 1980 εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα από τα 15 του ζούσε στη Θεσσαλονίκη, ενώ κατά τη διάρκεια των μαθητικών του χρόνων ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με τη μουσική κι έμαθε μόνος του να παίζει κιθάρα. 20 χρόνια πριν, όπως η Νατάσα, έτσι κι αυτός εμφανιζόταν στο Σκορπιό, ένα μαγαζί στα βόρεια προάστια της συμπρωτεύουσας.

Η συνεργασία αυτών των δύο μεγαθήριων, που τότε δεν ήξεραν ότι θα μεσουρανούν στο καλλιτεχνικό στερέωμα μέχρι σήμερα, δεν έμεινε μόνο στην όμορφη Θεσσαλονίκη. Το 1996 συναντιούνται ξανά, αυτή τη φορά στην Αθήνα στο μαγαζί «Οι θαλασσιές οι χάντρες», που αποτέλεσε και την παρθενική εμφάνιση της Νατάσας Θεοδωρίδου στο αθηναϊκό κοινό. Εμφανίζονταν μαζί με τους: Λάμπης Λιβιεράτο και Παντελή Καναράκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα