Πυροβόλησε τον ανιψιό του για κτηματικές διαφορές και εξαφανίστηκε!

Πυρ με καραμπίνα άνοιξε ένας 45χρονος κτηνοτρόφος στη Ρόδο εναντίον του νεαρού ανιψιού του στη Ρόδο, επειδή διαπληκτίστηκαν για κτηματικές διαφορές!Αφού πυροβόλησε τον ανιψιό του και ευτυχώς δηλαδή αστόχησε, τώρα εξαφανίστηκε και αναζητείται.

Το περιστατικό συνέβη στην αγροτική περιοχή Απολακκιά, όπου ο 45χρονος μαζί με τον 22χρονο γιο του άρχισαν να τσακώνονταν με τον 29χρονο βοσκό για ένα χωράφι που διεκδικούν και οι δύο πλευρές. Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε αργότερα ο νεαρός στο αστυνομικό τμήμα Γενναδίου, ο θείος του τον χτύπησε αρχικά στα πόδια με ένα

ξύλο και στη συνέχεια του πέταξε μια πέτρα. Καθώς ο ανιψιός του προσπαθούσε να απομακρυνθεί, ο 45χρονος έβγαλε από το αυτοκίνητό του μια κυνηγετική καραμπίνα και πυροβόλησε δύο φορές, χωρίς όμως να καταφέρει να τον πετύχει! Ο 29χρονος μετέβη στο Κέντρο Υγείας της περιοχής για να του περιποιηθούν οι γιατροί τα τραύματα από το ξύλο και την πέτρα και κατήγγειλε την επίθεση στους αστυνομικούς, οι οποίοι αναζήτησαν τον δράστη αλλά ακόμη δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα