Απίστευτο! Διάσημη και πάμπλουτη τραγουδίστρια έχει άστεγο αδερφό


Άστεγος, ζητιάνος, κυκλοφορεί στους δρόμους του Μίτσιγκαν και όσο απίστευτο και αν ακούγεται, ο 56χρονος Άντονι Τσικόνε, είναι αδερφός της παγκοσμίως γνωστής τραγουδίστριας, Μαντόνα, ο οποίος έχει βαρεθεί να απαντά στην ερώτηση «γιατί δεν σε βοηθάει η δισεκατομμυριούχος αδελφή σου;».

«Η Μαντόνα δεν δίνει δεκάρα αν είμαι ζωντανός ή νεκρός. Ζει στον δικό της κόσμο. Δεν πειράζει. Ποτέ δεν την αγάπησα. Ούτε εκείνη εμένα». Αυτό δηλώνει ο 56χρονος Άντονι Τσικόνε. Με μοναδικό περιουσιακό του στοιχείο το sleeping bag του, ζει στους δρόμους του Traverse City

στο Μίτσιγκαν, μόλις 15 χλμ. από την οικογενειακή έπαυλη.

Τουλάχιστον αυτή είναι η δική του εκδοχή, αφού γείτονας και φίλος της οικογένειας επισημαίνει ότι η Μαντόνα έχει προσφερθεί να πληρώσει τον λογαριασμό του κέντρου αποτοξίνωσης.

Σύμφωνα με παλιότερο δημοσίευμα της «Daily Mail», ο Τσικόνε είναι άστεγος από το 2011 που τον απέλυσαν από το οικογενειακό οινοποιείο.

Πέρα από τον Άντονι, η Μαντόνα έχει άλλα 4 αδέλφια. Τον Μάρτιν, ένα αποτυχημένο ράπερ (που είχε επίσης προβλήματα με τον αλκοολισμό), την Πόλα, τραγουδίστρια και χορεύτρια, τον Κρίστοφερ που δουλεύει ως interior designer και την Μέλανι που δουλεύει σε γραφείο δημοσίων σχέσεων δισκογραφικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα