Πρωτοβουλία του Μανώλη Δεστούνη για το έργο «ΚΑΜΠΑΡΕ… ΕΛΛΑΣ»

Επιθεώρηση των Τούλας Μπούτου και Μανώλη Δεστούνη

Studio Κυψελης
Σπετσοπούλας 9 &Κυψέλης
Τηλ: 210-8819571
«ΚΑΜΠΑΡΕ… ΕΛΛΑΣ»

Ο Μανώλης Δεστούνης, ένας άνθρωπος που έχει ζήσει όλη του τη ζωή στο κέντρο της Αθήνας γνωρίζοντας όλες τις εκφάνσεις της και τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του κέντρου, θέλει να προσφέρει με το δικό του τρόπο στιγμές γέλιου και ξεγνοιασιάς δίνοντας την ευκαρία σε όλους τους Αθηναίους να παρακολουθήσουν με ειδικό μειωμένο εισιτήριο το «ΚΑΜΠΑΡΕ… ΕΛΛΑΣ».

Ο ίδιος προσκαλεί:

30

χρόνια επιθεώρησης είναι μια ολόκληρη ζωή…!
30 χρόνια καυτηριάζω τα κακώς κείμενα προσφέροντας το γέλιο, αλλά και την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.
30 χρόνια στο κέντρο της πόλης με τα προβλήματα, αλλά και την προσμονή μιας καλύτερης ζωής.
Την Αθήνα μας την αγαπάμε όλοι και γι’ αυτό το λόγο εξακολουθούμε να τη στηρίζουμε και να παραμένουμε στο κέντρο.
Αισθάνομαι ότι έχω την υποχρέωση σε αυτούς τους ανθρώπους, που παρά τα προβλήματα και τις δυσκολίες δεν την εγκαταλείπουν, να τους προσφέρω λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς.
Γι’ αυτό προσκαλούμε όλους τους φίλους Αθηναίους, με την επίδειξη ενός λογαριασμού που πιστοποιεί τη διεύθυνσή τους, να έρθουν στο θέατρο και να αγοράσουν δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός ή οικογενειακό εισιτήριο στην τιμή των δύο.

Θα χαρώ να γνωριστούμε από κοντά και να πιούμε ένα ποτήρι κρασί για το καλό την περίοδο των εορτών!

Με όλη μου την αγάπη,
Μανώλης Δεστούνης

Λίγα λόγια για την επιθεώρηση «ΚΑΜΠΑΡΕ… ΕΛΛΑΣ»:
Η επιθεώρηση είναι ένα ιδιαίτερο νεοελληνικό θεατρικό είδος. Ένα είδος μικτού θεάματος με χορό, μουσική, σάτιρα που συνδυάζει την πρόζα με το μονόλογο, το διάλογο και το τραγούδι. Ένα είδος που χωρίς πολιτικές και κοινωνικές δεσμεύσεις ελέγχει την επικαιρότητα και καυτηριάζει με χιούμορ τα κακώς κείμενα… δηλαδή μιλάμε για το «ΚΑΜΠΑΡΕ… ΕΛΛΑΣ».
Μία επιθεώρηση των Τούλας Μπούτου και Μανώλη Δεστούνη, που ανεβαίνει σε κλασικά πρότυπα της παλιάς καλής επιθεώρησης σατιρίζοντας τα σημερινά πολιτικά τεκταινόμενα κι όχι μόνο και τα προβλήματα που περνάμε μέσα από διάθεση σκωπτική και σατιρική προσφέροντας άφθονο γέλιο!
Ο Μανώλης Δεστούνης, μετρ της επιθεώρησης, έχει υπηρετήσει αυτό το τόσο απαιτητικό είδος 30 χρόνια κι έχει πρωταγωνιστήσει στα μεγαλύτερα θέατρα με τα κολοσσιαία ονόματα της επιθεωρησιακής σκηνής. Νίκος Σταυρίδης, Άννα Καλουτά, Ρένα Ντορ, Μίμης Φωτόπουλος, Ντίνος Ηλιόπουλος, Ρένα Βλαχοπούλου είναι μερικά από τα ονόματα που μοιράστηκαν το γέλιο και τα χειροκροτήματα του κοινού.
Το «ΚΑΜΠΑΡΕ…ΕΛΛΑΣ» είναι εμπνευσμένο από τις παραπάνω συνεργασίες και τα αυθεντικά κείμενα της τότε εποχής. Και ξαφνικά διαπιστώνεις το εξής καταπληκτικό: δεν έχεις παρά να αλλάξεις στα ήδη υπάρχοντα κείμενα τα ονόματα με σημερινά και να μεταφέρεις τα τότε γεγονότα στο τώρα. Παρατηρείς, ίσως με τρόμο, ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει σ’ αυτό τον τόπο και τόσα χρόνια ζούμε όλοι- εν αγνοίας μας- μέσα σε ένα καμπαρέ… το «ΚΑΜΠΑΡΕ… ΕΛΛΑΣ».

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Σκηνοθεσία: Μανώλης Δεστούνης
Σκηνικά- κοστούμια: Γιοβάννα Πρασίνου
Μουσική: Άκης Φλωρεντής
Χορογραφίες: Σίμων Πάτροκλος
Βοηθός χορογράφου: Erella Meram
Φωτισμοί: Γιώργος Λιβανός

ΠΑΙΖΟΥΝ:
Μανώλης Δεστούνης, Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος, Άννα Μαρία Βιδάλη, Ελένη Μπέη, Γιάννης Κωσταράς, Ηρώ Μητρούτσικου, Έφη Κουτάντου
ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΘΕΑΜΑΤΩΝ:
ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20.30
ΣΑΒΒΑΤΟ 19.30
ΚΥΡΙΑΚΗ 20.30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Γενική είσοδος: 12 ευρώ

Τηλέφωνο για κλεισμένες παραστάσεις και συλλόγους: 2130401873

The post Πρωτοβουλία του Μανώλη Δεστούνη για το έργο «ΚΑΜΠΑΡΕ… ΕΛΛΑΣ» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα