Αθώος λόγω αμφιβολιών ο αντιδήμαρχος Χαϊδαρίου

Αθώο λόγω αμφιβολιών έκρινε το Δικαστήριο τον αντιδήμαρχο Χαϊδαρίου Τάσο Λυμπέρη, για την μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο δημότης Αντώνης Σαράκης. Οι κατηγορίες που τον βάρυναν ήταν αυτές της εξύβρισης και της βιαιοπραγίας.

Η πλευρά του μηνυτή ισχυρίστηκε ότι ο κ. Λυμπέρης, όλο το διάστημα που ήταν πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χαϊδαρίου, με επιστολές και άρθρα μέσω του Τύπου «εξέθεσε ανεπανόρθωτα» την οικογένειά τους, ενώ το θέμα δεν ήρθε ποτέ σε δημόσια συζήτηση σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως ζητούσαν οι θιγόμενοι. Θυμίζουμε ότι

το θέμα αφορά τους ισχυρισμούς του κ. Λυμπέρη ότι η εν λόγω οικογένεια «εκμεταλλεύτηκε» τον Δήμο Χαϊδαρίου κατά την αγορά ενός οικοπέδου, στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου, από τη οικογένεια Σαράκη γεγονός που ο μηνυτής θεωρεί συκοφαντικό για τη μνήμη των νεκρών γονέων του.

Οι μάρτυρες υπεράσπισης ισχυρίστηκαν ότι δεν αντιλήφθηκαν ποτέ να υπάρξει εξύβριση ή βιαιοπραγία από πλευράς του αντιδημάρχου έτσι μετά από πρόταση του Εισαγγελέα το δικαστήριο αθώωσε τον κ. Λυμπέρη λόγω αμφιβολιών.

Με αυτό τον τρόπο ο αντιδήμαρχος Χαϊδαρίου «καθάρισε» από αυτή την δικαστική περιπέτεια μόνο με τις συστάσεις του Εισαγγελέα ώστε να σταματήσει την «επίθεση» για το θέμα του οικοπέδου και να το φέρει άμεσα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

The post Αθώος λόγω αμφιβολιών ο αντιδήμαρχος Χαϊδαρίου appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα