Προθεσμία μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου για τις αιτήσεις των πανελλαδικών εξετάσεων

Οι αιτήσεις για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις των μαθητών της Γ Λυκείου και των αποφοίτων πρέπει να κατατεθούν μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με την εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας, ενώ την ίδια περίοδο θα καταθέσουν τις αιτήσεις τους και όσοι ανήκουν στις κατηγορίες των αποφοίτων με αναπηρία ή με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή με ειδικές μαθησιακές δυσκολίες.

Η

δήλωση συμμετοχής στις εξετάσεις, που θα ξεκινήσουν στις 27 Μαΐου, γίνεται ηλεκτρονικά στα λύκεια και οι υποψήφιοι πρέπει να δηλώσουν το δεύτερο μάθημα Γενικής Παιδείας στο οποίο θέλουν να εξετασθούν, ειδικά μαθήματα για την εισαγωγή σε συγκεκριμένες σχολές, καθώς και εάν επιθυμούν να μπουν σε σχολές για τις οποίες απαιτούνται προκαταρκτικές εξετάσεις (πχ. Στρατού, Αστυνομίας, Εμπορικού Ναυτικού, ΤΕΦΑΑ).

Οι μαθητές των Γενικών Λυκείων θα πρέπει να δηλώσουν εάν επιθυμούν να συμμετάσχουν μόνο στις ενδοσχολικές εξετάσεις για να πάρουν απολυτήριο.

Έως τις 25 Φεβρουαρίου πρέπει να καταθέσουν επίσης τις αιτήσεις τους και οι μαθητές με αναπηρία, με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, και με ειδικές μαθησιακές δυσκολίες.

Πηγή Φωτογραφίας: Fosphotos.com / Αλέξανδρος Κατσής

The post Προθεσμία μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου για τις αιτήσεις των πανελλαδικών εξετάσεων appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα