Δήμος Αθηναίων: Η πρώτη του Γαβριήλ Σακελλαρίδη με επίθεση στον Γιώργο Καμίνη

Την παρθενική του εμφάνιση, ενόψει της αναμέτρησης των αυτοδιοικητικών εκλογών, έκανε στον ΣΚΑΪ ο υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑΓαβριήλ Σακελλαρίδης.

Ο απερχόμενος δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, δέχτηκε τα πυρά του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ

Ο κ. Σακελλαρίδης ταύτισε τον κ. Καμίνη με το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου υπενθυμίζοντας με νόημα πως, «Όταν κέρδισε τις εκλογές

ο Γιώργος Καμίνης, ο Γιώργος Παπανδρέου πήγε στην πλατεία Κλαυθμώνος να τον συγχαρεί» και συνέχισε ταυτίζοντας τον νυν δήμαρχο με την μνημονιακή πολιτική, «η νίκη του δημάρχου Αθηναίων σηματοδοτεί στήριξη στην κυβερνητική πολιτική».

Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για το Δήμο Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδης υποστήριξε, επέμεινε λέγοντας ότι, η υποψηφιότητα Καμίνη δεν είναι ανεξάρτητη και υπερκομματική».

Για τη δική του υποψηφιότητα για τον Δήμο της πρωτεύουσας ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης διευκρίνισε χαρακτηριστικά, «Θέλω να εκφράσω όλον τον κόσμο που βιώνει την κρίση στο κέντρο της Αθήνας» και στάθηκε στο γεγονός ότι ο ίδιος είναι κάτοικος Εξαρχείων…

Δίνοντας , δε, το στίγμα των δημαρχιακών του προθέσεων σηματοδότησε, την, Στροφή προς τις γειτονιές, έμφαση στα κοινωνικά ζητήματα, στήριξη των ανθρώπων που δοκιμάζονται από την ανθρωπιστικό μνημόνιο και ανάδειξη του δίπολου μνημόνιο/αντιμνημόνιο.

Γ. Σπ. Π.

The post Δήμος Αθηναίων: Η πρώτη του Γαβριήλ Σακελλαρίδη με επίθεση στον Γιώργο Καμίνη appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα