Προσωπική επίθεση Κασιδιάρη στην Τσαπανίδου στον αέρα(Βίντεο)

Προσωπική επίθεση στην Πόπη Τσαπανίδου έκανε ο Ηλίας Κασιδιάρης κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την ενόχλησή του από τις ερωτήσεις της δημοσιογράφου σχετικά με το επεισόδιο που σημειώθηκε σήμερα μεταξύ του βουλευτή της Χ.Α., Γ. Γερμενή και του δημάρχου Αθηναίων, Γ. Καμίνη.

«Εσείς κυρία μου, από το μισθό που λαμβάνετε -που από όσο γνωρίζω είναι υψηλός- μπορείτε να δώσετε όσα χρήματα επιθυμείτε στους λαθρομετανάστες!», είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Η

Πόπη Τσαπανίδου δεν άργησε να απαντήσει λέγοντας ότι «δεν γνωρίζετε τι κάνω με τον υψηλό μου μισθό. Δεν γνωρίζετε τι κάνω έξω από τα φώτα του στούντιο. Σας παρακαλώ πολύ να μη μου λέτε τι να κάνω! Όπως δεν γνωρίζω εγώ για σας, δεν γνωρίζετε εσείς για μένα».

Μετά το τέλος της τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον εκπρόσωπο τύπου της Χ.Α., η Πόπη Τσαπανίδου έμεινε σιωπηλή για μερικά δευτερόλεπτα και στη συνέχεια, απευθυνόμενη στον Γεράσιμο Γιακουμάτο είπε ότι «αφήνετε ένα 10% του ελληνικού λαού αυτή την ώρα να με βρίζει γιατί μίλησα έτσι στον Κασιδιάρη. Ξέρετε γιατί με βρίζει, γιατί δεν έχει να φάει».

Keywords
Τυχαία Θέματα