Πρόκληση Παναγιώταρου στη Βουλή – «Ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας Σαμαράς, Δένδιας»

Ως ηθικούς αυτουργούς της επίθεσης των μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο, έδειξε ο βουλευτής της Χ.Α Ηλίας Παναγιώταρος, τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια, με παρέμβασή του στη Βουλή.

Ο βουλευτή της Χρυσής Αυγής

είπε πως ο κ. Αντώνης Σαμαράς αλλά και ο κ. Δένδιας, «θέλουν να δουν νεκρούς τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής» ενώ κατηγόρησε και το πολιτικό σύστημα και τα μέσα ενημέρωσης για υποκρισία, καθώς, όπως σημείωσε: «μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα καλούσαν σε εκδίκηση, «τσακίστε τους, κρεμάστε τους», ενώ σήμερα φτάσαμε στο «ψυχραιμία, αυτοσυγκράτηση, να πέσουν οι τόνοι» και άλλα γλυκανάλατα και λάιτ. Απ΄ τα πολυσέλιδα αφιερώματα φτάσαμε στα μονόστηλα, ή στη δεύτερη είδηση, ή να ακούμε διάφορες ηλίθιες δικαιολογίες, ότι ο θάνατος ήταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ή ότι τους βάλαμε εμείς στο σημείο εκεί για να τους εκτελέσουν, ή ότι είναι καθοδηγούμενοι δικοί μας, ότι δεν υπήρχε πολιτικό κίνητρο, προβοκάτσια, και διάφορες άλλες βλακείες» ανέφερε ο κ. Παναγιώταρος.

Ο βουλευτής τόνισε, μάλιστα, πως τέτοιου είδους εκτιμήσεις είχαν εκφράσει η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Μαρία Γιαννακάκη και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρος Κοντονής – κάτι που ο τελευταίος απέρριψε.

«Ο τρόπος που μιλάτε δεν δικαιώνει τα παιδιά που σκοτώθηκαν άδικα. Με το ύφος που μιλάτε χάνετε το δίκιο σας» επεσήμανε παρεμβαίνοντας ο προεδρεύων Γιώργος Καλαντζής.

«Αυτά τα είπαν βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου και όχι Αρειανοί» απάντησε ο Ηλίας Παναγιώταρος. «Κάντε ό,τι καταλαβαίνετε – δεν κάναμε ούτε αυτό που περιμένατε κάποιοι να βγούμε στους δρόμους και “να αρχίσει ο εμφύλιος”. Περαστικά σας» συμπλήρωσε.

«Για ποιον λόγο περαστικά μας; Το πολιτικό σύστημα στάθηκε στο ύψος του με τη δημοκρατική ευαισθησία που το χαρακτηρίζει. Τίποτε άλλο δεν θα ήθελα να πω, γιατί όταν υπάρχουν αθώα θύματα, η σιωπή είναι ο μεγαλύτερος σεβασμός απέναντί τους» ανταπάντησε ο κ. Καλαντζής.

The post Πρόκληση Παναγιώταρου στη Βουλή – «Ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας Σαμαράς, Δένδιας» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα