Αποκάλυψη: Βόμβα μεγατόνων με τον «μαύρο» λογαριασμό πρώην υπουργού της κυβέρνησης Καραμανλή

Ένας καυτός λογαριασμός που βρίσκεται ήδη στα χέρια της Αρχής για την καταπολέμηση του μαύρου χρήματος αναμένεται να προκαλέσει ισχυρούς πολιτικούς κραδασμούς και να δηλητηριάσει αφόρητα τον δημόσιο βίο.

Ο επίμαχος λογαριασμός αναδύει μπόχα από πολιτικό σκάνδαλο και συνδέεται άμεσα με κορυφαίο στέλεχος της κυβέρνησης Καραμανλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο λογαριασμός ανήκει σε παρένθετο πρόσωπο που συνδέεται με υπουργό της Νέας Δημοκρατίας και περιλαμβάνει καταθέσεις που αγγίζουν τα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες που ήταν επιφορτισμένες με τον έλεγχο

του επίμαχου λογαριασμού διαπίστωσαν ότι τροφοδότης ήταν μια υπεράκτια εταιρία που χρησιμοποιούσε η Siemens για την διακίνηση του μαύρου χρήματος που λάδωνε πολιτικά πρόσωπα.

H συνέχεια θα δοθεί τις επόμενες μέρες από την Δικαιοσύνη που αναμένεται να ασκήσει κακουργηματικές διώξεις τόσο κατά του πρώην υπουργού όσο και κατά του παρένθετου προσώπου στο λογαριασμό του οποίου βρέθηκαν οι μίζες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κορυφαίο αυτό στέλεχος της κυβέρνησης Καραμανλή είχε αναπτύξει προνομιακές σχέσεις με το γερμανικό μεγαθήριο υπογράφοντας χαριστικές συμβάσεις με τιμές διπλάσιες και τριπλάσιες από αυτές της αγοράς.

Η άσκηση κακουργηματικής διώξεως κατά του πρώην υπουργού της ΝΔ αναμένεται να συμπέσει με την δίωξη και ενδεχομένως προφυλάκιση ενός ακόμα κορυφαίου στελέχους του ΠΑΣΟΚ καθώς και της συζύγου του.

Η εξέλιξη σε δικαστικό επίπεδο δείχνει την πολιτική βούληση αλλά και την αποφασιστικότητα της Δικαιοσύνης να βάλει βαθειά το μαχαίρι στο κόκκαλο.

Γιατί οι πιέσεις για συγκάλυψη της εγκληματικής δραστηριότητας των δυο πρώην κορυφαίων στελεχών ήταν αφόρητες και προέρχονταν από ισχυρά οικονομικά και πολιτικά κέντρα.

Δεν έφεραν όμως κανένα απολύτως αποτέλεσμα αφού οι οδηγίες που έχει δώσει η ηγεσία της Δικαιοσύνης είναι να αποκαλυφθούν όλα τα σκάνδαλα και να παραπεμφθούν οι εμπλεκόμενοι όσο ψηλά και αν βρίσκονται.

Πηγή: lykavitos.gr

The post Αποκάλυψη: Βόμβα μεγατόνων με τον «μαύρο» λογαριασμό πρώην υπουργού της κυβέρνησης Καραμανλή appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα