Πώς θα συνεχιστεί το «Fast and Furious» χωρίς τον Paul Walker – Η Universal δεν «σκοτώνει» τον ηθοποιό

Ο άδικος χαμός του Πολ Γουόκερ στις 30/11/2013, δημιούργησε μεγάλη σύγχυση στους παραγωγούς της σειράς «Fast and Furious», όσον αφορά το πώς θα συνεχιστεί η σειρά χωρίς έναν εκ των βασικών πρωταγωνιστών. Η εταιρεία Universal, «έσπαγε το κεφάλι» της επί σειρά ημερών για να δει βρει τη λύση στο πρόβλημα, καθώς τα γυρίσματα του έβδομου μέρους της σειράς, είχαν μείνει ημιτελή, ενώ σε πολλά είχε ήδη προλάβει να πρωταγωνιστήσει

ο νεαρός ηθοποιός.

Ψάχνοντας για πολλές εβδομάδες την ιδανική λύση ώστε να μην «κρεμάσει» το σενάριο και η πλοκή της σειράς αλλά και να μην απογοητευτούν οι φανατικοί οπαδοί της, κατέληξαν μετά από εβδομάδες συσκέψεων στη λιγότερο προσβλητική εκδοχή, όσον αφορά στη μνήμη του ηθοποιού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σκηνοθέτης Τζέιμς Γουάν και ο σεναριογράφος Κρις Μόργκαν κατέληξαν πως καλύτερη λύση είναι να «αποσύρουν» τον χαρακτήρα του αδικοχαμένου ηθοποιού αντί να τον «σκοτώσουν».

Αφού μελέτησαν το υλικό που είχαν από τα γυρίσματα στα οποία είχε πάρει μέρος ο Walker, ο σκηνοθέτης και ο σεναριογράφος αποφάσισαν να αλλάξουν τη συνέχεια της ιστορίας της ταινίας, έτσι ώστε ο χαρακτήρας του – ο Μπράιαν Ο’ Κόνερ- να παραμείνει ως μέρος της ιστορίας, αλλά η σειρά να συνεχιστεί παρά τον θάνατο του Walker! Οι αλλαγές θα γίνουν ώστε να λείπει με κάποιο τρόπο ο ήρωας, κάτι που απαιτεί να γυριστούν ορισμένες επιπλέον σκηνές.

Θυμίζουμε πως η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους στις 10 Απριλίου του 2015.

The post Πώς θα συνεχιστεί το «Fast and Furious» χωρίς τον Paul Walker – Η Universal δεν «σκοτώνει» τον ηθοποιό appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα