Πολυκατοικία για αστέγους στην Μπουμπουλίνας

Μια πολυκατοικία για αστέγους προετοιμάζει η Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Ανθρώπινοι Άνθρωποι», η οποία δημιουργήθηκε έπειτα από πρωτοβουλία της κας Βέρας Μεσσήνη, ψυχοθεραπεύτριας στο επάγγελμα.

Σύμφωνα με το enfo.gr, βασικός σκοπός της οργάνωσης αυτής είναι η «στροφή στο συνάνθρωπο, τη γενναιόδωρη στάση, τη συμπαράσταση και την άμεση βοήθεια με νοιάξιμο και αγάπη», καθώς και η «άμεση προσφορά

στέγης, τροφής, ρουχισμού και τη στήριξη σε θέματα υγείας και εργασίας».

Η πρώτη πολυκατοικία είναι σχεδόν έτοιμη και σύμφωνα με την κα Μεσσήνη την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, η ίδια και πολλοί εθελοντές τακτοποίησαν τα διαμερίσματα, ενώ την ερχόμενη Τρίτη θα κάνουν την επιλογή των οικογενειών. Προτεραιότητα στην επιλογή θα έχουν «οι πιο ευάλωτοι άνθρωποι, οι οικογένειες με τα μικρότερα και τα περισσότερα παιδιά, οι ηλικιωμένοι ή για παράδειγμα έγκυες κοπέλες που έχουμε στο δρόμο. Όλοι πρέπει να στεγαστούν αλλά αρχικά θα κινηθούμε με αυτά τα κριτήρια».

Εν τω μεταξύ, η προσφορά είναι μεγάλη, καθώς έχουν ήδη προσφερθεί άνθρωποι να παραχωρήσουν άλλες 3 πολυκατοικίες και ακόμα περίπου 20 διαμερίσματα στην Αθήνα.

The post Πολυκατοικία για αστέγους στην Μπουμπουλίνας appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα