Πόλεμος δηλώσεων Κεδίκογλου – ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική αντιπαράθεση υψηλών τόνων πυροδότησε η ανακοίνωση της νεολαίας του Συνασπισμού, με αφορμή την συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από τον άδικο θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου το 2008.

Μετά την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ απάντησε λέγοντας : «Στα εμφυλιοπολεμικά, μισαλλόδοξα και τρομοκρατικά κηρύγματα της ΝΔ, απαξιούμε να απαντήσουμε. Τους παραδίδουμε στη χλεύη του ελληνικού

λαού»

Εν συνεχεία, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει : «Δεν θα περίμενε κανείς από τον κ. Τσίπρα του “ναι σε όλα τα προνόμια” των εργατοπατέρων του κρατισμού, να επιδείξει υπεύθυνη στάση. Άλλωστε οι κάθε είδους συντεχνίες του χθες, αποτελούν, σήμερα, την βασική συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ. Όσο για τους εμφυλιοπολεμικούς αλαλαγμούς του, τους παραδίδουμε στην κρίση των πολιτών».

Ανακοίνωση σε αντίστοιχους τόνους, εξέδωσε λίγο αργότερα το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, απαντώντας στον κ. Κεδίκογλου: «Στο μυαλό του κ. Κεδίκογλου η “υπευθυνότητα” είναι συνώνυμη της διάλυσης του κράτους και των κοινωνικών δομών, των δήμων, των σχολείων, των νοσοκομείων. Αυτοί που εξέθρεψαν τον κρατικοδίαιτο συνδικαλισμό, τη διαφθορά και τις πελατειακές σχέσεις είναι οι τελευταίοι που μπορούν να κάνουν μάθημα σε όσους πάντα υπερασπίστηκαν τον πραγματικό ρόλο των δημόσιων αγαθών».

Εν συνεχεία, νέα ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, αναφέρει : «Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να απαντήσει ξεκάθαρα εδώ και τώρα: Καταδικάζει τη σημερινή ανακοίνωση της νεολαίας του, που καλεί σε εξέγερση; Όλα τα άλλα είναι υπεκφυγές».

Keywords
Τυχαία Θέματα