Ποιος υποκινεί από το ΠΑΣΟΚ τους δημάρχους;

Κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει με τις συνεχιζόμενες κινητοποιήσεις των δημάρχων οι οποίοι στην πλειοψηφία τους ελέγχονται από το ΠΑΣΟΚ. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι ενώ καθημερινά ο Στυλιανίδης υπογράφει αποφάσεις εκταμίευσης κονδυλίων πολλών δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, εκείνοι συνεχίζουν να διαμαρτύρονται.

Μόλις την Παρασκευή τους έδωσε 108 εκατ ευρώ και σήμερα 139,4 εκατ ευρώ για υλοποίηση έργων και επενδυτικών δραστηριοτήτων

από τη ΣΑΤΑ. Επίσης, υπέγραψε για την πίστωση του ειδικού λογαριασμού που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για τη χρηματοδότηση του Προγράμματος «ΘΗΣΕΑΣ» με το ποσό των 49.750.000 ευρώ. Ακόμη, υπέγραψε την απόφαση για τη χρηματοδότηση των Δήμων με το ποσό των 9.000.000 ευρώ για την επισκευή και συντήρηση σχολικών κτηρίων τους.

Αν ρίξει κανείς μια ματιά στο site του υπουργείου Εσωτερικών θα διαπιστώσει ότι μια – δυο φορές τουλάχιστον την εβδομάδα δημοσιεύονται τέτοιες αποφάσεις χρηματοδοτήσεων. Επομένως, κάτι άλλο συμβαίνει όσον αφορά στη διαχείριση των χρημάτων το οποίο ο Εύρης οφείλει να το ψάξει σοβαρά.

Keywords
Τυχαία Θέματα