Ποιος πήγε να δώσει μίζα στον σύζυγο της υπουργού Υγείας;

ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ
Ο καθηγητής Χαράλαμπος Μουτσόπουλος της Ιατρικής έχει χτίσει για δεκαετίες ένα όνομα συνώνυμο της εντιμότητας και της πάλης για σωστή δημόσια Υγεία.
Ο χώρος της Υγείας θεωρείται και είναι σύμφωνα με τα επίσημα και τα ανεπίσημα στοιχεία ο χώρος όπου ζουν τα, κατά τον επίσης Ηπειρώτη πολιτικό, Αλέκο Παπαδόπουλο, «πιράνχας».
Στα τρία βιβλία που έγραψε αυτά περίπου στοχεύει και ο κ. Μουτσόπουλος και μάλιστα σε ένα από τα βιβλία του κατηγορεί ευθέως τον Νικήτα Κακλαμάνη ότι κατάργησε με ιδιοτέλεια τη λίστα των φαρμάκων που και εκείνος (ο κ. Μουτσόπουλος)

από τον διαβόητο ΕΟΦ.
Στο βιβλίο του «Μικρές Ιστορίες μακράς πορείας…» περιγράφει φοβερά εγκλήματα που δεν προλάβαμε να περιλάβουμε στο πολυσέλιδο ρεπορτάζ που έχουμε στο φύλλο αυτό.
Μεταξύ άλλων δείτε μερικές περικοπές του βιβλίου:
«…επέμενε να με δει ξανά και τον δέχτηκα, αφού με παρακάλεσε ο αδελφός μου… Μου ζήτησε να ανακαλέσω το κλείσιμο της φαρμακοβιομηχανίας στην Κόρινθο, η οποία παρήγαγε μαζί με τα φάρμακα και LSD… Tον έδιωξα κακήν κακώς… Επέμενε και ξαναήρθε στο γραφείο και περίμενε… Όταν τον δέχθηκα, μου είπε “σε λίγες μέρες ή μήνες δεν θα είστε πια πρόεδρος του ΕΟΦ…” Αυτοί που με παρακάλεσαν να αναλάβω τον ΕΟΦ δεν άντεξαν τις πιέσεις των ισχυρών… Ο απρόσκλητος επισκέπτης όμως προχώρησε ακόμα πιο πέρα, για να με πείσει να υπογράψω τη λειτουργία της φαρμακοβιομηχανίας
“Ανακαλέστε την απόφαση μη λειτουργίας της φαρμακοβιομηχανίας και εμείς δεν θα φανούμε αγνώμονες. Δώστε μας λογαριασμό εξωτερικού!..”
Δεν πρόλαβε να τελειώσει τη φράση και τον έβγαλα σηκωτό από το γραφείο».
Σε άλλο σημείο αποκαλύπτει ότι μεγαλοπολιτικός που είναι πασίγνωστος για διορισμούς στη Βουλή (προφανώς φωτογραφίζει τον Δ. Σιούφα) του ζήτησε απίθανο ρουσφέτι κ.λπ.
Όταν έγραφε τα βιβλία ο κ. Μουτσόπουλος δεν φανταζόταν ότι θα είναι μετά λίγο καιρό σύζυγος της υφυπουργού Υγείας!
Τώρα όσα γράφει στο βιβλίο του έχουν τρομερή αξία και θα περιμένουμε να δούμε ποια στοιχεία θα δώσει στη σύζυγό του για να πιαστούν επιτέλους τα «πιράνχας». Έστω κάποια…
Και εμείς γράψαμε για απόπειρες χρηματισμού μας για να κουκουλώσουμε έρευνες για φαγοπότι στο χώρο της Υγείας, αλλά δεν έχουν την ίδια βαρύτητα. Ούτε έχουμε τις ίδιες δυνατότητες με τον κ. Μουτσόπουλο, τη σύζυγό του υφυπουργό κ.λπ.
Σε κάθε περίπτωση πρέπει να ανοίξουν ΟΛΟΙ οι φάκελοι ΤΩΡΑ!
Ο Γενικός Επιθεωρητής Δημ. Διοίκησης, πρώην Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, αμφισβήτησε ουσιαστικά δίκη στην οποία μάρτυρας υπεράσπισης ήταν ΚΑΙ ο κ. Μουτσόπουλος και η υπόθεση αφορούσε σε μεγαλοκαθηγητή και το διαβόητο σκάνδαλο DePuy.
Το θέμα αποκτά τεράστια σημασία και το αναδείξαμε για να το συνεχίσουμε.
Στο επόμενο φύλλο οι καταγγελίες του διάσημου καθηγητή και υπουργικού συζύγου (σήμερα), για να φωτιστούν και επιτέλους να μάθουμε. Τότε ήταν στην πλευρά των ανίσχυρων. Τώρα είναι εξουσία και δεν έχει ΚΑΜΙΑ δικαιολογία να μην δώσει ονόματα, στοιχεία, διευθύνσεις των μιζαδόρων.

Keywords
Αναζητήσεις
μουτσοπουλος χαραλαμπος σκανδαλο
Τυχαία Θέματα