«Η Τζολί δεν είχε 87% πιθανότητα να εμφανίσει καρκίνο»- Όλη η αλήθεια για τον καρκίνο του μαστού

Μετά την πολυσυζητημένη μαστεκτομή της Angelina Jolie ο καρκίνος του μαστού έχει γίνει βασικό θέμα συζήτησης σε όλο τον κόσμο. Σύμφωνα με σάιτ του εξωτερικού όπως το naturalnews.com η κίνηση αυτή της ηθοποιού ήταν σίγουρα παράλογη καθώς όπως αναφέρουν «είναι παράλογο να βάλει σε διαδικασία χειρουργείου έναν ασθενή για να του αφαιρέσει όργανα τα οποία δεν έχουν εμφανίσει κάποιο πρόβλημα» και συμπληρώνουν λέγοντας «Δεν είχε 87% κίνδυνο να εμφανίσει καρκίνο από το πρώτο στάδιο».

Ο καρκίνος

του μαστού δεν είναι ασθένεια που εκδηλώνεται «από το πουθενά». Όπως αναφέρουν γιατροί ιδικοί στο θέμα, ο καρκίνος είναι ασθένεια από την οποία πάσχουμε όλοι, η διαφορά είναι το πως αντιμετωπίζει ο οργανισμός του καθένα μας την ασθένεια. Σε κάποιους δηλαδή η ασθένεια μπορεί να εκδηλωθεί εξαιτίας πολλών παραγόντων, με βασικό την διατροφή και ο τρόπος ζωής.

Έτσι σύμφωνα με ιδικούς είτε ζούμε μια προ-καρκινική ζωή και έπειτα αναπτύσσεται ο καρκίνος, είτε ζούμε αντι-καρκινική ζωή κάνοντας συνεχώς ελέγχους και προσέχοντας, οποτε ο καρκίνος δε θα γίνει ποτέ πρόβλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα