ΠΗΡΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕ O ΣΑΜΑΡΑΣ

Πολλές φορές οι λεπτομέρειες είναι εκείνες που κάνουν τη διαφορά και για να πούμε την αλήθεια στα 23 χρόνια που παρακολουθούμε τη δραστηριότητα των εκάστοτε αρχηγών της ΝΔ αυτό που είδαμε την περασμένη Κυριακή το βράδυ στο Μαρούσι με τον Σαμαρά δεν το είχαμε ξαναδεί.

Μετά το τέλος της ομιλίας του, και ενώ μάταια προσπαθούσε να περάσει ανάμεσα από το πλήθος που ζητωκραύγαζε, κατάφερε και τον πλησίασε ένας ηλικιωμένος. Στο χέρι του κρατούσε κάποιο χαρτί και το έτεινε προς το μέρος του Σαμαρά.

Εκείνος

μέσα στον κόσμο, τον πήρε χαμπάρι, παραμέρισε τους γύρω του και πήγε δίπλα του: «Για μένα είναι αυτό;» τον ρώτησε. «Ναι» του απάντησε ο ηλικιωμένος. Ο πρόεδρος της ΝΔ το πήρε, το δίπλωσε και το έβαλε στην εσωτερική τσέπη του σακακιού του.

Μόλις μπήκε στο αυτοκίνητο, δεκαπέντε λεπτά αργότερα, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να το διαβάσει. Όλοι οι αρχηγοί των κομμάτων συνήθως έχουν ανθρώπους δίπλα τους που μαζεύουν τέτοια χαρτιά από ψηφοφόρους. Μόνο που ο Σαμαράς (σ.σ. και το έχουμε δει και άλλες φορές να το κάνει) ασχολείται προσωπικά με αυτά τα θέματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα