ΔΗΓΜΑΤΑ… ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;

Με τον Γ. Ανδρουτσόπουλο-

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις μπορεί να μας δείχνουν μια σταθερή πορεία προς τη… Βουλή για τη Χρυσή Αυγή, αλλά κανένας δεν έχει καθίσει στα σοβαρά και να σκεφτεί το γιατί μπορεί να συμβεί κι αυτό!
Και η Χρυσή Αυγή

μπορεί να μπει στη Βουλή γιατί δεν έπιασε κανένα από τα παλιά κόμματα, όπως θα έπρεπε, την ατζέντα των λαθρομεταναστών, όπως αυτή.
Εξάλλου, έχει και ιστορικά αποδειχθεί ότι, όποτε και όπου διασαλεύεται η κοινωνική ειρήνη και η ασφάλεια των πολιτών, τότε ξεπηδούν σπίθες… εθνικής έπαρσης, όπως έγινε και στη Γαλλία πριν από χρόνια με τη δημιουργία του κόμματος του Λεπέν. Έτσι, αν εστιάσει κανείς στην παθογένεια της αστικής καθημερινότητας, που φέρνει την εγκληματικότητα, την παρανομία, την ανασφάλεια και την αστάθεια σε πρώτο πλάνο, δεν θα δυσκολευτεί να ανακαλύψει το «κλειδί» που έχει βρει η Χρυσή Αυγή, για να ανοίξει την πόρτα του Κοινοβουλίου.
Γιατί, μπορεί φανερά να μην συμφωνούμε ούτε και με μια λέξη απ’ όσα λένε και πιστεύουν, θα πρέπει να συνηθίσουμε στην ιδέα ύπαρξης μιας νέας «ακραίας» φωνής.
Και αν το δούμε αυτό, σημασιολογικά, θα επισημάνουμε πως η εμμονή της κας Μπακογιάννη για απολύσεις υπαλλήλων ή αυτή του ΠΑΣΟΚ που διατείνεται πως δεν μπορεί να πάρει πίσω όσα έκαμε σε βάρος τους, αλλά και της ΝΔ, όπως και κάποιων «φιλελεύθερων», που θα τα βρουν δύσκολα για τη «στήριξη» του Μνημόνιου, αφού έχει αποτύχει παντελώς, το μέγα ζήτημα της ασφάλειας των πολιτών έχει ξεπεραστεί κατά πολύ από τις περιπολίες της ΕΛ.ΑΣ. και τους «καθαρούς δρόμους» του αρμόδιου υπουργού, γιατί έχει καταντήσει καθημερινό μας βίωμα.
Κι όταν οι παλιοί μας έλεγαν το «στερνή μου γνώσι…», εμείς θα πούμε στους νεότερους το «ας προσέχατε»!

Keywords
Τυχαία Θέματα