Πες το δυνατά… στο σεξ!

Σύμφωνα με ερευνητές του Leeds, τα ζευγάρια που πράττουν το θορυβώδες σεξ κάτω από τα σεντόνια, απολαμβάνουν τον έρωτα πιο πολύ και η ηδονή είναι μεγαλύτερη.

Το κλου της υπόθεσης: οι γυναίκες είναι πιο άτακτες και θορυβώδεις στο σεξ σε σχέση με τα αρσενικά.

Γιατί είναι όμως τα θηλυκά πιο άγρια στο κρεβάτι:

Οι λόγοι είναι όπως φαίνεται δύο: αρχικά, θέλουν να ενθαρρύνουν το σύντροφό τους να τα δώσει όλα στον έρωτα ενώ όπως φαίνεται το απολαμβάνουν κιόλα!

Η έρευνα εκ Βρετανίας ορμώμενη υποστηρίζει μάλιστα πως τα ζευγάρια που τα ακούει όλη η γειτονιά όταν κάνουν σεξ, είναι είναι απλά φιγουρατζήδες αλλά πραγματικά η απόλαυση που παίρνουν είναι πολύ μεγαλύτερη!

Βάσει της ίδιας έρευνας του πανεπιστημίου του Leeds, και οι άντρες απολαμβάνουν καλύτερα τον έρωτα με μια παρτενέρ φωναχτή στο κρεβάτι τους.

Τα νούμερα:
71% των γυναικών παραδέχονται πως φωνάζουν στο σεξ

Οι περισσότερες φωνές έρχονται τα δευτερόλεπτα λίγο πριν την ολοκλήρωση του συντρόφου τους, σαν πράξη απελευθέρωσης!
2 στις 3 γυναίκες κάνουν επίτηδες περισσότερο θόρυβο για να βοηθήσουν τον παρτενέρ τους να ολοκληρώσει.

Σύμφωνα με την έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Archives of Sexual Behaviour. 92% των συμμετεχόντων πιστεύει πως οι φωνές στο σεξ, βοηθούν το σύντροφό τους να ανέβει ψυχολογικά ενώ 87% κάνει θορυβώδες σεξ γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, για να τονώσει την αυτοπεποίθηση του παρτενέρ του.

Σε άλλη ψηφοφορία του Lovehoney.co.uk σε δείγμα 1000, το 94% των γυναικών παραδέχεται πως κάνει περισσότερο θόρυβο στο κρεβάτι σε σχέση με τον παρτενέρ του. 7 στους 10 άντρες παραδέχεται επίσης πως η παρτενέρ τους είναι πιο θορυβώδης στο κρεβάτι.

Και γιατί φωνάζουν περισσότερο τα κορίτσια;

Μια εξήγηση έχει να κάνει με τον πιο έντονο οργασμό που βιώνει το γυναικείο φύλο. Ειδικά οι νευρικές απολήξεις γύρω από την κλειτορίδα είναι πιο έντονες σε σχέση με την περιοχή γύρω από το πέος ενός άντρα.

Και η αντίθετη άποψη:

Η σεξ expert Tracy Cox υποστηρίζει πως η πιο θορυβώδης συμπεριφορά των κοριτσιών στο σεξ, συνδέεται άμεσα με την υποχρέωση που νιώθουν τα αρσενικά να δείξουν ότι περνάνε καλά κάτω από τα σεντόνια, εξ΄ου και έχουμε το γυναικείο φύλο να προηγείται στην προσποίηση του οργασμού.

Πηγή: womenonly.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα