Πέδρο Λεόν και Μισίμοβιτς για Ολυμπιακό

Δύο πάρα πολύ σπουδαία ονόματα του ποδοσφαίρου βρίσκονται στην λίστα του Ολυμπιακού. Δύο ποδοσφαιριστές που μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα του Πειραιά και να κάνουν τη διαφορά τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη.

Πρόκειται λοιπόν για τον Πέδρο Λεόν της Ρεάλ Μαδρίτης και τον βόσνιο μεσοεπιθετικό, Ζβέζνταν Μισίμοβιτς,

για τους οποίους υπάρχει έντονο ενδιαφέρον.

Ξεκινώντας από τον Πέδρο Λεόν, είναι ο «εκλεκτός» του Μίτσελ για τη θέση του δεξιού εξτρέμ, καθώς τον ξέρει πολύ καλά, από την κοινή τους θητεία στην Χετάφε και εκτιμά τις ποδοσφαιρικές τους αρετές.

Ο 26χρονος άσος, που ανήκει στην Ρεάλ Μαδρίτης και αγωνίζεται τα τελευταία δύο χρόνια δανεικός στην Χετάφε, μπορεί να προσθέσει ποιότητα στο ρόστερ και την δεξιά πλευρά του Ολυμπιακού και παρά το γεγονός πως η περίπτωση του είναι δύσκολο, ο Μίτσελ επιμένει και δεν τα παρατάει.

Έπειτα υπάρχει ο Ζβέζνταν Μισίμοβιτς ο οποίος είναι εξαιρετικός στο δημιουργικό κομμάτι, βγάζει αρκετές ασίστ κάθε χρόνο.

Ο Μισίμοβιτς είναι 30 ετών και μετά από το πέρασμά του από Γερμανία, Τουρκία και Ρωσία, τώρα αγωνίζεται στην Κίνα. Τα χρήματα που παίρνει είναι αρκετά, όμως θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη και να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα