Πάρτι κάνει η ΕΒΟΛ με τα μάτια στραμμένα στις…. Αραβικές χώρες!

Πάρτι πωλήσεων κάνει καθημερινά η γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ, που βλέπει τους τζίρους της να πιάνουν νταβάνι, μετά την αποχώρηση της ΑΓΝΟ από την αγορά, αλλά και τα προβλήματα προμηθειών που αντιμετωπίζει η ΜΕΒΓΑΛ.

«Οι πωλήσεις μας για τους καλοκαιρινούς μήνες έχουν αυξηθεί, σε σχέση με πέρυσι, τουλάχιστον15%. Είναι σημαντικό να αναφέρω πως κάθε μήνα έχουμε και επιπλέον αύξηση.

Ειδικότερα στην Μαγνησία, αντιπροσωπεύουμε το 80% των συνολικών πωλήσεων των γαλακτοκομικών προϊόντων», δήλωσε χαρακτηριστικά προς toxrima.gr, ο πρόεδρος της ΕΒΟΛ, Νικήτας Πρίντζος.

Αυτή την περίοδο για την ΕΒΟΛ, «τρέχει» επένδυση 6εκ. ευρώ που αφορά νέα μονάδα παστερίωσης και εμφιάλωσης, που θα δώσει την δυνατότητα αύξησης κατά 100 τόνους στην επεξεργασία γάλακτος.

Οι κτηριακές εγκατάστασης, 2500τμ, είναι σχεδόν έτοιμες, ενώ το Νοέμβριο αναμένεται να ξεκινήσει η επίσημη λειτουργία της μονάδας, «ανοίγοντας» 35 νέες θέσεις εργασίας.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα δήλωσε προς toxrima.gr, ο Ν. Πρίντζος, η ΕΒΟΛ, προετοιμάζεται για το μεγάλο άνοιγμα στις αγορές του εξωτερικού.

Ήδη ξεκίνησαν οι πρώτες επαφές με την Αμερική, αλλά και Αραβικές χώρες, οι οποίες δείχνουν ιδιαίτερη αδυναμία στο γιαούρτι της θεσσαλικής γαλακτοβιομηχανίας.

Δώρα Μιχαήλ

Διαβάστε περισσότερα στο toxrima.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα