Παραλύει σήμερα από τις κινητοποιήσεις και η Κρήτη

Με την ελπίδα η κινητοποίηση του κόσμου να στείλει ισχυρό μήνυμα αντίδρασης στην κυβέρνηση και τις μνημονιακές επιταγές πραγματοποιεταί σήμερα το απεργιακό πανεργατικό συλλαλητήριο στην Κρήτη και ολόκληρη τη χώρα. Στο Ηράκλειο ως είθισται θα πραγματοποιηθούν δυο συλαλλητήρια καθώς ξεχωριστό συλλαλητήριο πραγματοιει το ΠΑΜΕ στην πλατεία Ελευθερίας.

Στην σημερινή κινητοποίηση

που πραγματοποιείται στις 10 το πρωί με σημείο συγκέντρωσης το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου συμμετέχουν εργαζόμενοι στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, άνεργοι, και συνταξιούχοι με την σχετική ανακοίνωση να τονίζει ότι η σημερινή δεν θα πρέπει να είναι ακόμα μια απεργία με φόντο και το δυναμικό συλλαλητήριο των αγροτών προχτες στην καρδιά του Ηρακλείου. Σημειώνεται ότι οι αγρότες θα δώσουν το παρών και στην σημερινή κινητοποίηση.

Μέτρα

Επί ποδός βρίσκεται η ΕΛΑΣ σε ολόκληρη την Κρήτη προκειμένου να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις ανάγκες. Από τις αρχές του μήνα εξάλλου μέρα παρά μέρα, στο Ηράκλειο τουλάχιστον η Ελληνική Αστυνομία βρίσκεται στο δρόμο λαμβάνοντας μέτρα είτε για αθλητικές διοργανώσεις, είτε για απεργιακές κινητοποιήσεις.
Το σημερινό συλλαλητήριο ωστόσο είναι το μεγαλύτερο και αναμένεται να συγκεντρώσει και πάρα πολύ κόσμο, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των συνδικαλιστικών φορέων. Οπότε και τα μέτρα που θα ληφθούν θα είναι τα ανάλογα με δεδομένο όμως ότι κανείς δε θέλει εντάσεις αλλά μόνο να φτάσει στην κυβέρνηση το μήνυμα δυσαρέσκειας και αγανάκτησης του κουρασμένου από τα μέτρα λαού!

Διμοιρίες, άνδρες των αστυνομικών τμημάτων, του ΤΑΕ, της ΟΠΚΕ, της ειδικής ομάδας, της ασφάλειας θα βρίσκονται στους δρόμους των μεγάλων πόλεων της Κρήτης όπου διοργανώνονται συλλαλητήρια.

Πηγή: prismanews.gr

The post Παραλύει σήμερα από τις κινητοποιήσεις και η Κρήτη appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα