Παπούλιας: Ο ελληνικός λαός αξίζει κάτι περισσότερο

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, εχθές ημέρα του Πάσχα, έστειλε το μήνυμα του από το στρατιωτικό φυλάκιο του ακριτικού χωριού Δριμάδες Πωγωνίου, στη ελληνοαλβανική μεθόριο.

«Είναι μεγάλη ημέρα σήμερα με ένα σημαντικό μήνυμα. Ο Ιησούς Χριστός κατέβηκε, λοιδορήθηκε, βασανίστηκε, σταυρώθηκε για να σώσει τον άνθρωπο, να σώσει όλους εμάς. Το μήνυμα είναι για εμάς, αυτή

τη στιγμή να δείξουμε την υπομονή, το θάρρος και την ελπίδα ότι θα ξεπεράσουμε τα δικά πάθη. Ο ελληνικός λαός αξίζει κάτι περισσότερο. Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη σε όλους.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας βρίσκεται στα Ιωάννινα από τη Μ. Τρίτη το απόγευμα, ενώ έκανε Ανάσταση στο χωριό Φραγκάδες Ζαγορίου. Ο κ. Παπούλιας, ο οποίος πραγματοποιεί ιδιωτική επίσκεψη, παρακολούθησε τον Επιτάφιο Θρήνο της Μ. Παρασκευής στο χωριό Καπέσοβο Ζαγορίου.

Λακωνικό μήνυμα αισιοδοξίας απηύθυνε από το Ναύπλιο και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

«Ας κρατήσει ο καθένας μέσα του, στην καρδιά του, μια αναμμένη λαμπάδα που να συμβολίζει την προσδοκία για την Ανάσταση και της πατρίδας μας και την αισιοδοξία για το μέλλον του ελληνικού λαού. Χριστός Ανέστη», ήταν το μήνυμα του πρωθυπουργού, ο οποίος έκανε Ανάσταση τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου του Ναυπλίου.

Από την ακριτική Γαύδο ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ότι μετά τη σταύρωση έρχεται η ανάσταση, όμως για την Ελλάδα ο Γολγοθάς του μνημονίου είναι μία συνεχής σταύρωση χωρίς ανάσταση, τονίζοντας πως η ανάσταση θα έρθει «όταν νικήσουμε το φόβο και ανατρέψουμε το μνημόνιο».

«Η Ανάσταση της χώρας μας βρίσκεται στα δικά μας χέρια», τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στο πασχαλινό μήνυμα του. Σημείωσε ότι «η πεποίθηση ότι όλα είναι δυνατά αν τα πιστέψεις , μας προτρέπει να είμαστε ενωμένοι, δημιουργικοί, θετικοί, παρά τίς δυσκολίες». Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας βρίσκεται στα Ιωάννινα από τη Μ. Τρίτη το απόγευμα, ενώ έκανε Ανάσταση στο χωριό Φραγκάδες Ζαγορίου. Ο κ. Παπούλιας, ο οποίος πραγματοποιεί ιδιωτική επίσκεψη, παρακολούθησε τον Επιτάφιο Θρήνο της Μ. Παρασκευής στο χωριό Καπέσοβο Ζαγορίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα