Παπαρίζου: Είπε το μεγάλο «ναι» στην πρόταση γάμου του Καψάλη

Για την πρόταση γάμου που της έκανε ο αγαπημένος της, Ανδρέας Καψάλης, μίλησε η Έλενα Παπαρίζου, η οποία ήταν καλεσμένη του Τάσου Τρύφωνος στην εκπομπή ΤΕΤ – Α – ΤΕΤ.

«Είχαμε γνωριστεί, είχαμε βγει αρκετές φορές και μετά βγήκαμε και το πρώτο ραντεβού. Μου άρεσε αυτό που έβλεπα, μου άρεσαν οι τρόποι του και γενικότερα η συμπεριφορά του. Νομίζω, βέβαια, πως έχω μέσα στο γονίδιο μου να κυνηγάω εγώ τους άντρες που θέλω», είπε η 31χρονη τραγουδίστρια μιλώντας για τον σύντροφό της.

Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι ήταν εκείνη που τον ζήτησε σε ραντεβού: «Είχαμε μαζευτεί με κάποιους

φίλους και τον Ανδρέα και μια φίλη μου με ρώτησε τι θα έκανα την επόμενη μέρα. Της απάντησα “Θα έρθει ο Ανδρέας να με πάρει να βγούμε date”. Kαι τον κοιτάω ταυτόχρονα και είχε μείνει… παγωτό. Βέβαια, αργότερα μου είπε πως ήθελε και εκείνος να μου ζητήσει να βγούμε για ένα ποτό οι δυο μας».

«Ο Ανδρέας έχει τρομερούς τρόπους και πραγματικά νιώθω πως με αγαπάει και με προσέχει. Όταν συγκατοικήσαμε, ήμασταν φοβισμένοι για το πώς θα πάει όλο αυτό. Ήταν σαν να συγκατοικούσαμε για όλη μας τη ζωή όμως» είπε η Έλενα και συνέχισε αποκαλύπτοντας για την πρόταση γάμου που δέχτηκε: «Μου έδωσε ένα δαχτυλίδι, μου εξέφρασε πως θέλει να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του μαζί μου. Φόρεσα κατ’ ευθείαν το δαχτυλίδι και του είπα πως κι εγώ θεωρώ πως είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Βεβαίως και αποδέχτηκα την πρόταση! Χαζή ήμουν να αρνηθώ;».

Τέλος, η τραγουδίστρια μίλησε για το διάστημα του χωρισμού της από τον Τόνι Μαυρίδη: «Όσο και να αγαπάς έναν άνθρωπο, μετά από κάποιο καιρό γίνεται συνήθεια. Όταν πρέπει να τον αποχωριστείς ή να τον διώξεις από τη ζωή σου δεν παύει να είναι μια τεράστια αλλαγή. Μου πήρε ένα εξάμηνο τουλάχιστον για να καταλάβω πως θα κοιμάμαι μόνη μου. Το κρεβάτι μου φαινόταν τεράστιο», ενώ όταν ρωτήθηκε αν θεωρεί πως έχει πέσει θύμα εκμετάλλευσης από μια προηγούμενη προσωπική ή επαγγελματική σχέση, η Έλενα απάντησε: «Δεν θέλω να νιώθω πως κάποιος με έχει εκμεταλλευτεί είτε οικονομικά, είτε συναισθηματικά. Αν κάποιος, βέβαια, το έκανε με κακή πρόθεση, εύχομαι να τα χόρτασε όλα αυτά από μένα».

Keywords
Τυχαία Θέματα