Δείτε τι λένε τα ζώδια της Τρίτης

Κριός Είτε μας αρέσει είτε όχι, οι πρώτες εντυπώσεις είναι συνήθως και οι πιο ακριβείς. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας, Κριοί, ακόμα κι αν τα συμπεράσματα στα οποία σας οδηγεί, μοιάζουν ακραία. Τα ερωτικά σας προοδεύουν σήμερα, μετά από αρκετές μέρες στασιμότητας. Πείτε ναι στις παράτολμες προτάσεις που σας γίνονται από πρόσωπα που εμπιστεύεστε.

Ταύρος Ο Άρης σας εξωθεί σε συγκρούσεις, οι οποίες, ωστόσο, παρά τον ακραίο χαρακτήρα τους, αναμένεται να εκτονώσουν τη φόρτιση που κυριαρχεί στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, το τελευταίο

διάστημα. Μην πιστεύετε ό, τι φτάνει στα αυτιά σας, απλώς επειδή έχετε ανάγκη να το πιστέψετε, Ταύροι. Η πραγματικότητα, καλώς ή κακώς, διαφέρει αρκετά.

Δίδυμος Τα συναισθήματά σας για ένα άτομο του στενού σας κύκλου αλλάζουν, και η νέα κατάσταση που διαμορφώνεται τώρα, θα προκαλέσει αρκετούς τριγμούς στις μεταξύ σας σχέσεις. Χειριστείτε με ψυχραιμία τη μεταβολή των συνθηκών (που στο κάτω κάτω κανείς δεν επέλεξε). Ηρεμία στα επαγγελματικά σας. Δε χρειάζεται να αναζωπυρώνετε παλιές κόντρες.

Καρκίνος Μην απομακρύνεστε πολύ από τον στόχο σας (είτε πρόκειται για τον ερωτικό είτε για τον επαγγελματικό σας στόχο), γιατί ο ανταγωνισμός είναι έντονος και είναι πολλοί αυτοί που θα προσπαθήσουν να σας πάρουν τη θέση. Η αφοσίωσή σας θα παίξει σημαντικό ρόλο. Εμπιστευτείτε την κρίση των Παρθένων και των Σκορπιών σήμερα. Ξέρουν τι σας λένε.

Λέων Ένα απρόοπτο περιστατικό θα ανατρέψει το πρόγραμμά σας και θα σας φέρει ενώπιον μιας κατάστασης που δεν θα ξέρετε πως να τη χειριστείτε (στον επαγγελματικό τομέα). Είναι η κατάλληλη στιγμή να ζητήσετε τη συμβουλή ενός εμπειρότερου ατόμου. Η Αφροδίτη προκαλεί εμφανή βελτίωση στα αισθηματικά σας, ρίχνοντας τους υψηλούς τόνους σε φυσιολογικά επίπεδα.

Παρθένος Ένα ταξίδι, μια απόδραση, μια ασυνήθιστη βόλτα μπορούν να επιδράσουν ευεργετικά στην εξέλιξη των προσωπικών σας ζητημάτων. Μη μένετε κολλημένοι σε παλιές ιστορίες που έχουν προ πολλού σταματήσει να αποδίδουν καρπούς. Ένα οικογενειακό ζήτημα ανακύπτει από το πουθενά, και ο κλήρος για την επίλυσή του πέφτει σε σας. Μην το αναβάλετε.

Ζυγός Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να σας ακολουθήσει στο δρόμο που έχετε επιλέξει να βαδίσετε. Ο Κρόνος σας επιφυλάσσει καινούργιες γνωριμίες, μακριά από αυτούς και αυτά που μέχρι πρότινος θεωρούσατε ως δεδομένα. Προσοχή στα λόγια που λέγονται μεταξύ σοβαρού και αστείου (ειδικά στο πλαίσιο κάποιας ερωτικής σχέσης). Σημαίνουν περισσότερα απ’ ό, τι ενδεχομένως νομίζετε.

Σκορπιός Η απότομη επάνοδος ενός προσώπου που το τελευταίο διάστημα είχε χαθεί απ’ το προσκήνιο, αναμένεται να σας βάλει σε μπελάδες. Ξεκαθαρίστε απέναντί του τις προθέσεις σας και τα νέα πλάνα που έχετε φτιάξει για το μέλλον. Όλοι γνωρίζουμε ότι βαριέστε εύκολα, αλλά αυτή τη φορά θα είναι καλύτερα για όλους, να προσπαθήσετε να αξιοποιήσετε τα δεδομένα σας στο έπακρο.

Τοξότης Τα επικοινωνιακά προβλήματα είναι πολλά σήμερα, τόσο στον ερωτικό τομέα όσο και στον επαγγελματικό. Επιστρατεύστε την διπλωματικότητά σας για να καλύψετε τα κενά που δημιουργούνται, ακόμα κι αν γι’ αυτά δεν ευθύνεστε εσείς προσωπικά. Έντονες οι ερωτικές κρούσεις των Ζυγών και των Ιχθύων. Σκεφτείτε προσεκτικά αν και πώς θα ανταποκριθείτε.

Αιγόκερως Έχει έρθει η ώρα να ξεμπλέξετε από ένα ερωτικό τρίγωνο που μόνο προβλήματα σας έχει προκαλέσει μέχρι στιγμής. Ο Δίας σας δίνει την απαραίτητη δύναμη να απαρνηθείτε αυτόν αλλά και άλλους εξίσου νοσηρούς εθισμούς. Δώστε μια ακόμη ευκαιρία σε έναν φίλο που δεν στάθηκε αντάξιος των περιστάσεων και των προσδοκιών σας.

Υδροχόος Αρκετοί θα δυσαρεστηθούν με όσα έχετε να τους πείτε σήμερα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να τα κρατήσετε για τον εαυτό σας. Οι αντιπάθειες (κυρίως στο χώρο της δουλειάς) είναι ένα τίμημα που πρέπει να πληρώσετε. Ακολουθήστε το παράδειγμα ενός μεγαλύτερου ηλικιακά προσώπου. Δεν είναι κακό να παραδεχτείτε ότι δεν κατέχετε πλήρως ένα θέμα.

Ιχθύς Η πλανητική συγκυρία ευνοεί τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ιδίως εκείνες που το τελευταίο διάστημα δοκιμάστηκαν με σκληρό τρόπο. Μην πιέσετε καταστάσεις που κανείς δεν μπορεί να ελέγξει. Αφήστε τα συναισθήματα να ωριμάσουν μόνα τους. Πρόοδος και στα ερωτικά σας. Η διστακτικότητα ενός συγκεκριμένου ατόμου δίνει τη θέση της στην δυναμική πρωτοβουλία.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα