Παπαδημούλης: Ο Σόιμπλε απαξίωσε τον Τσίπρα και προσέβαλε τη χώρα

Οργή ξεχειλίζουν τα μηνύματα του κοινοβουλέυτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη στον προσωπικό λογαριασμό στο twitter για την απαξιωτική συμπεριφορά του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, Βολφγκάνγκ Σόιμπλε προς τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Παπαδημούλης γράφει χαρακτηριστικά: «Η

μειωτική αναφορά Σόιμπλε σε ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα, προσβάλλει την χώρα και παρεμβαίνει ωμά στα εσωτερικά μας.Βλάπτει αυτούς που την ανέχθηκαν».

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών ερωτηθείς από τον ανταποκριτή της Bild πως σχολιάζει το γεγονός ότι την ημέρα που βρίσκεται στην Αθήνα, ο κ. Παπούλιας δέχθηκε τον κ. Τσίπρα στο Προεδρικό Μέγαρο, απάντησε χωρίς καν να αναφέρει το όνομα του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ: «Άκουσα ότι κάποιος από την αντιπολίτευση συναντήθηκε με τον κ. Παπούλια. Μου είπαν για την ακρίβεια ότι ο αρχηγός μιας ομάδας αντιπολιτευόμενων βουλευτών έγινε δεκτός από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Δεν ρώτησα ποιο ήταν το θέμα της συνάντησης».

Αργότερα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε και στον Alpha radio τονίζοντας «Η αναφορά του Σόιμπλε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν μείωσε, ούτε προσέβαλλε τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, προσέβαλλε την ελληνική Δημοκρατία και τον ελληνικό λαό. Δεν είναι δουλειά του κ. Σόιμπλε το ποιος θα είναι αξιωματική αντιπολίτευση. Ξέρουμε πολύ καλά ότι ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών και οι όμοιοί του ακούνε ΣΥΡΙΖΑ και τρελαίνονται. Θυμόμαστε όλοι ότι πριν ένα χρόνο, οι εφημερίδες του γερμανικού κατεστημένου έγραφαν άρθρα στα ελληνικά που έλεγαν «ψηφίστε τον υπεύθυνο Σαμαρά και προς Θεού όχι τον επικίνδυνο ΣΥΡΙΖΑ».

Keywords
Τυχαία Θέματα