ΠΑΟ: Τα ονόματα του ανασχηματισμού

Ο Γιάννης Αλαφούζος ετοιμάζεται την Τρίτη να προχωρήσει σε δραματικές αλλαγές στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, προκαλώντας εκπλήξεις με τις επιλογές του για το νέο διοικητικό σχήμα του “τριφυλλιού”.

Όσο, όμως, δεν ανοίγει τα χαρτιά του, τόσο αυξάνονται οι φήμες για τα νέα πρόσωπα που θα μπουν στην “πράσινη” ΠΑΕ, με τις ευλογίες του ισχυρού άνδρα της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, μιας και θα αποτελούν προσωπικές του επιλογές.

Δεδομένος

ο Παναγόπουλος

Το μοναδικό πρόσωπο που μοιάζει δεδομένο, αυτή την στιγμή, είναι ο Χρήστος Παναγόπουλος. Στενός συνεργάτης του Γιάννη Αλαφούζου στον ΣΚΑΪ και ιδρυτικό μέλος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας αναμένεται να αναλάβει ένα ρόλο με αυξημένες αρμοδιότητες. Πιθανότατα να είναι αυτός που θα τρέχει την καθημερινή λειτουργία της ΠΑΕ.

Από εκεί και πέρα, στο προσκήνιο ήρθε και το όνομα του άλλοτε προέδρου της ΠΑΕ, Άγγελου Φιλιππίδη. Ο κ. Φιλιππίδης έχει στο βιογραφικό του την επιτυχημένη θητεία του ως πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και οι φήμες τον θέλουν να αναλαμβάνει θέση αντιπροέδρου. Η επιστροφή του στην Παιανία, όμως, δεν αποκλείεται να προκαλέσει αντιδράσεις στους οπαδούς της ομάδας λόγω της σύνδεσης του ονόματός του με την εποχή Βαρδινογιάννη.

Αλλαγή αρμοδιοτήτων θα υπάρξει για τον Τάσο Τεντζέρη. Ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναμένεται να μετατεθεί στην Παιανία και να αναλάβει υπεύθυνος των προπονητικών εγκαταστάσεων του συλλόγου ενώ δεν αποκλείεται να μπει στο Δ.Σ. της ομάδας και ο Γιάννης Παναγιωτίδης, ο οποίος θα αναλάβει την προεδρία της ΓΗΠΕΛ.

Άγνωστος ο πρόεδρος

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον άνθρωπο που θα αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ, το όνομα του κρατείται επτασφράγιστο μυστικό. Ο Γιάννης Αλαφούζος φέρεται να έχει καταλήξει στον άνθρωπο που θα διαδεχθεί τον Δημήτρη Γόντικα, ο οποίος θα μείνει ως αντιπρόεδρος, και το όνομα του το γνωρίζουν μόνοι οι πολύ στενοί συνεργάτες του.

Το ενδεχόμενο να αναλάβει ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, παρά τις πιέσεις που δέχεται ο Έλληνας επιχειρηματίας, αλλά δε θα πρέπει να αποκλειστεί και τελείως.

Keywords
Τυχαία Θέματα