Παίκτης της Ίντερ και επίσημα ο Βίντιτς

Στο Μιλάνο και συγκεκριμένα στην Ίντερ θα συνεχίσει την καριέρα του ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Νεμάνια Βίντιτς, καθώς το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τους «κόκκινους διαβόλους».

Ειδικότερα, το μόνο που είχε απομείνει για την ολοκλήρωση της συμφωνίας, η οποία είχε γνωστοποιηθεί εδώ και καιρό, ήταν η επίσημη ανακοίνωση, η οποία και ήρθε το μεσημέρι της Τετάρτης από τους «νερατζούρι».

Μετά από εννέα χρόνια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής

204 εμφανίσεις και πετύχει 15 γκολ, ο Σέρβος αμυντικός θα «κουνήσει μαντήλι» μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν και θα μετακομίσει το Μιλάνο για λογαριασμό της Ίντερ.

Ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας Ερίκ Τοχίρ, δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Βίντιτς και τόνισε πως «Ο Βίντιτς είναι ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης. Είμαι πολύ χαρούμενος που ολοκληρώσαμε τη συμφωνία με τον Νεμάνια. Είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στον κόσμο και η ποιότητά του, οι διεθνείς παραστάσεις του και το χάρισμα που έχει θα λειτουργήσει ευεργετικά στους νεαρούς παίκτες της ομάδας. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Νεμάνια για τον επαγγελματισμό τους κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων».

The post Παίκτης της Ίντερ και επίσημα ο Βίντιτς appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα