Οβίδα (και) από τον Θέμο «στις δημοσιογραφάρες που τα έπαιρναν χοντρά από τη διαπλοκή»!

Του Γιάννη Ντάσκα

Όπως έχετε παρατηρήσει προωθούμε κάθε φωνή που μιλάει και για την εσωτερική διαφθορά στα ΜΜΕ αυτή που συνέβαλε καίρια στην αναξιοπιστία και στην καύση των «χλωρών» δίπλα στα ξερά.

Γιατί σε εποχές μεγάλης οικονομικής αλλά κυρίως κρίσης αξιών τα ΜΜΕ με καλή λειτουργία θα μπορούσαν να αποτελέσουν άμυνα της κοινωνίας.

Πριν μερικές ημέρες ο Σταμάτης Μαλέλης με μια βαρυσήμαντη(λόγω των καίριων θέσεων που είχε πάντα στα ΜΜΕ) συνέντευξη στο περιοδικό

PEOPLE είπε ωμά αλήθειες για δημοσιογράφους που τα παίρνουν χοντρά ,που για χρόνια είναι κολόνες του διεφθαρμένου συστήματος,που έχουν γίνει κροίσοι και ζουν ζωή κροίσου και έχουν με την παρουσία τους δυσφημήσει όσο κανείς το ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ.

Φωτογράφισε πολλούς που σήμερα ξέχασαν τις… μπούρκες με τις οποίες κυκλοφορούσαν λόγω σκανδάλων,ξέχασαν τα κόλπα στα χρηματιστήρια και στα θέρετρα και κάνουν και μαθήματα αντιμνημονιακών αγώνων στην κοινωνία.

Μια πραγματική έκπληξη μας ήρθε από γραφόμενα του Θέμου Αναστασιάδη στο ΘΕΜΑ.

Διαβάστε τι έγραψε προχθές και δεν «περπάτησε» πουθενά στα «μεγάλα» ΜΜΕ…

«…Είναι πολύ κοντά οι εποχές που οι αποκαλούμενοι μεγάλο…επώνυμοι δημοσιογράφοι,οι εκδότες και καμιά δεκαριά τηλεαστέρες ήταν πραγματικά μέρος της ΑΡΧΟΥΣΑΣ ΤΑΞΗΣ, αυτού του ΡΗΜΑΓΜΕΝΟΥ Τόπου και το επεδείκνυαν και με το παραπάνω! Από… « Αλίκη Βουγουκλάκη(σ.σ. Νικολούλη πες αλέυρι…) και πάνω με τα μέτρα της εποχής ήταν ο παρουσιαστής που έλεγε ειδήσεις (σ.σ. Στάη, Τρέμη, Μάρα μας…) η είχε μια εκπομπή εδώ, μια άλλη εκεί, δυο-τρεις αργομισθίες παραπέρα και γύρευε τι άλλο, και ζούσε ζωή χαρισάμενη με ΒΙΛΕΣ ,ΤΕΝΙΣ, ΣΚΑΦΑΚΙΑ, άμα λάχει, παρέα με τους ΑΛΗΘΙΝΑ πλούσιους, τους διαπλεκόμενους και την ΕΛΙΤ, από πολιτικούς και πάνω, εννοείται! Οι αρχηγοί Κομμάτων βάραγαν προσοχές στους παρουσιαστές των δελτίων των οκτώ και αν δεν ήσουν τουλάχιστον υπουργός Α σειράς δεν σου βγαίναν στο τηλέφωνο! Η ΟΙΗΣΗ και το καβάλημα καλαμιού έδιναν και έπαιρναν(τα ζήσαμε από μέσα, αμαρτήσαμε δε λέω, εξ ού και ξερνάμε τώρα) μεαποτέλεσμα όταν ήρθε η ώρα της προσγείωσης στην πραγματικότητα της Τρόικας να είναι όλοι απροετοίμαστοι…»

«…έτσι βλέπουμε κάτι τυπάκια που δε σήκωναν τον τηλέφωνο αν το ντηλ της ημέρας δεν ήταν κάτω από δέκα χιλιάρικα να νοικιάζουν τα άρθρα τους… διακεκριμένοι δημοσιογράφοι και εκδότες που βγάλαν περιουσίες κοροϊδεύοντας την τηλεόραση και τα «τσόκαρα» που κατά καιρούς μεσουρανήσαμε σ’ αυτήν παρακαλάνε τώρα για μια θέση δίπλα στην Ελένη… Μενεγάκη ή να «αναδειχθούν» ως νέοι «Μικρούτσικοι»…

Keywords
Τυχαία Θέματα