Κουμίκοφ: «Φαβορί ο ΠΑΟΚ, προσοχή σε Στοχ και Σαλπιγγίδη»

Ο προπονητής της Σαχτέρ Καραγκάντι, Βίκτορ Κουμίκοφ, θεωρεί φαβορί τον ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Ρώσος τεχνικός δήλωσε πως η εμπειρία του ΠΑΟΚ στα Ευρωπαϊκά γήπεδα είναι αξιοπρόσεκτη και οι παίκτες μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις.

«Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα και ως προς

τη σύνθεση της αλλά και ως προς το παιχνίδι της. Έχει πολλούς καλούς παίκτες με παραστάσεις στην Ευρώπη, οι οποίοι είναι και διεθνείς με τις εθνικές τους ομάδες».

Ο Μίροσλαβ Στοχ και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης είναι τα πρόσωπα που ξεχωρίζει και χρίζει φαβορί για να «κρίνουν» το παιχνίδι.

«Ο Μίροσλαβ Στοχ ήταν παίχτης της Τσέλσι, αυτή την εποχή βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα, ενώ προσοχή θέλει και ο Σαλπιγγίδης που παίζει και στην εθνική Ελλάδας. Μάλιστα ήταν αυτός που στο τελευταίο αγώνα της εθνικής πέτυχε το νικητήριο τέρμα για την Ελλάδα».

Η ομάδα του προετοιμάζεται για το κρίσιμο τεστ της Πέμπτης και η «άδεια» Τούμπα αποτελεί ένα πρόβλημα λιγότερο.

«Είμαστε αφοσιωμένοι στην προετοιμασία μας για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, τον πρώτο αγώνα για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Έχουμε στη διάθεση μας όλους τους βασικούς μας παίκτες. Ξεκουράσαμε ορισμένους στο πρωτάθλημα.

Η άδεια Τούμπα είναι ένα συν για μας, αλλά μικρό».

Keywords
Τυχαία Θέματα