Όργια επί σκηνής σε παράσταση με τον Κώστα Φραγκολιά

Πρεμιέρα με πολλές… εκπλήξεις έκανε η παράσταση «Leonardo’s Ring» στο Studio Κυψέλης, στην οποία πρωταγωνιστούν ο ο Κώστας Φραγκολιάς και ο Χρήστος Λιακόπουλος.

Όπως αναφέρει η Espresso, ως hardcore χαρακτηρίστηκαν οι ομοφυλοφιλικές σκηνές ανάμεσα στους ηθοποιούς, μεταξύ των οποίων είναι οι Χρήστος Λιακόπουλος, Στάθης Παναγιωτίδης, Παναγιώτης Κατσίκης, Τιμόθεος Θάνος και Γιάννης Κωστάρας, σε σημείο που πολλοί θεατές εγκατέλειψαν το θέατρο δηλώνοντας αηδιασμένοι!

Οι θεατές που βρέθηκαν στην πρεμιέρα του έργου, έκαναν λόγο για ομοφυλοφιλικές περιπτύξεις όχι και τόσο διαδεδομένες στο ευρύ κοινό.

Η υπόθεση του έργου βασίζεται στην ιστορία ενός δαχτυλιδιού που ταξιδεύει για να ενώσει και να χωρίσει ανθρώπους. Είναι το περίφημο δαχτυλίδι που φέρεται να σχεδίασε ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι και πέρασε από τα χέρια του Τσαϊκόφσκι, του Όσκαρ Ουάιλντ, του Ροδόλφο Βαλεντίνο, για να καταλήξει στις μέρες μας. Ο Κώστας Φραγκολιάς, μεταξύ άλλων υποδύεται και τον Ουάιλντ και σε κάποια στιγμή του έργου συνευρίσκεται επί σκηνής με τον «σύντροφό» του όπως δεν τον έχετε ξαναδεί.

Ωστόσο δεν είναι ο μόνος, αφού και άλλα μέλη του θιάσου Θεατρίνων Θεατές επιδίδονται σε ερωτικές πράξεις και μάλιστα με τόσο ρεαλιστικό τρόπο, σε σημείο που αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα για το μέσο θεατή να παρακολουθήσει την παράσταση.

Ο σκηνοθέτης Γιώργος Λιβανός αναφέρει πως κάθε παράσταση που περιέχει γυμνό προκαλεί, ωστόσο από το πρώτο κιόλας μισάωρο, η παράσταση δίνει το στίγμα της, ένα στίγμα που όπως φαίνεται ενόχλησε πολλούς!

The post Όργια επί σκηνής σε παράσταση με τον Κώστα Φραγκολιά appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα