Ομολογιούχος κρεμάστηκε στη Θεσσαλονίκη – Τι είπε η σύζυγός του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας ακόμη άνθρωπος αυτοκτόνησε χθες εξαιτίας σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, καθώς όπως αναφέρει το thestival.gr, ο X. M. , κάτοικος Δήμου Θερμαϊκού, εντοπίστηκε χθες το απόγευμα από την γυναίκα του απαγχονισμένος σε ένα δασύλλιο στην περιοχή της Σωζόπολης.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα ο αυτόχειρας ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη στη Χαλκιδική με λεωφορείο των ΚΤΕΛ

έτσι ώστε να απομονωθεί στο εξοχικό σπίτι της οικογένειας, όπου και τελικά αυτοκτόνησε την ημέρα των γενεθλίων του που συμπίπτει με την ημέρα θανάτου του πατέρα του.

Για τα αίτια που οδήγησαν τον άνδρα της στην αυτοκτονία μίλησε με πόνο ψυχής η σύζυγος του 57χρονου δηλώνοντας ότι: «Δεν πίστευα ότι ο άνδρας μου θα μπορούσε να κάνει αυτό το πράγμα… Το έλεγε, το διακωμωδούσε αλλά δεν πίστευα ότι θα το κάνει. Άμα είχα κάνει κάτι νωρίτερα ίσως το προλάβαινα, αλλά και πάλι θα το ‘κανε. Είχε φτάσει στο σημείο να λέει ότι είμαστε έτοιμοι να βάλουμε μια πέτρα στο λαιμό μας και να φουντάρουμε. Πίστευα ότι αυτά δεν με αγγίζουν, δεν ήθελα να κατηγορήσω αυτούς τους ανθρώπους σαν δειλούς γιατί μπορούσα να καταλάβω ότι κάποιος μπορεί να φτάσει σε αυτό σημείο να θολώνει».

Η ίδια όπως αναφέρει θεωρεί ηθικό αυτουργό του τραγικού αυτού συμβάντος την κυβέρνηση, υποστηρίζοντας ότι: «Μια σκέψη που έκανα χθες ήταν ότι στο ίδιο δέντρο θα είναι η σειρά η δική μου. Αλλά αυτή τη στιγμή θα γίνω μανά και πατέρας και θα γίνω σκληρή για να στηρίξω το παιδί μου».

Δείτε το βίντεο:

The post Ομολογιούχος κρεμάστηκε στη Θεσσαλονίκη – Τι είπε η σύζυγός του (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα